Vlad Voiculescu ar urma să fie dat afară din Guvern. Dan Barna amenință cu ruperea coaliției (SURSE)

14 apr. 2021
Vlad Voiculescu ar urma să fie dat afară din Guvern. Dan Barna amenință cu ruperea coaliției (SURSE)

Ordinul semnat de Andreea Moldovan și publicat în Monitorul Oficial, prin care sunt stabilite noi criterii de carantinare, a creat mari tenisiuni în Guvern. Premierul Florin Cîțu nu a știut nimic despre acesta, iar în aceste momente a convocat o ședință de urgență la Guvern.

Acesta cere demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan de la Ministerul Sănătății, dar Dan Barna se opune și amenință cu ruperea coaliției de guvernare, susțin sursele showblitz.ro.

Cei de la USR-PLUS sunt de acord doar cu tragerea pe linie moartă a secretarului de stat, Andreea Moldovan, nu și cu demiterea lui Vlad Voiculescu, care deși le crează mari prejudicii de imagine, are susținere importantă din zona Big Pharma.

Vlad Voiculescu dat afară din Guvern. Anunț oficial

Cu toate acestea, inclusiv publicul care-l susținea este extrem de dezamăgit de prestația lui la ministerul Sănătății și așteaptă demiterea lui.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, se arată într-o postare pe Facebook a Guvernului.