Vrei contract cu Hidroelectrica? Cum poți primi foarte ușor 2.000 de euro pentru asta. Există o singură condiție

08 mai 2023
Vrei contract cu Hidroelectrica? Cum poți primi foarte ușor 2.000 de euro pentru asta. Există o singură condiție

Hidroelectrica a venit din nou cu vești bune pentru români. De această dată, compania spune că oferă 2.000 de euro pentru oameni, dar trebuie îndeplinită o condiție.

Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica a aprobat solicitarea conducerii companiei de stat de a mări organigrama cu încă 280 de posturi. Asta înseamnă că Hidroelectrica face din nou angajări.

Schimbarea organigramei trebuia aprobată înainte de Crăciun, însă membrii Consiliului de Supraveghere au refuzat la acel moment să voteze propunerea lui Bogdan Badea.

Bogdan Buciu, purtătorul de cuvânt al Hidroelectrica, spune că angajările sunt importante deoarece compania are probleme cu serviciul de distribuție a energiei către populație.

ANRE arată că facturile sunt trimise cu întârziere de zece luni, însă angajările se fac în cu totul alt sector, precum cel al investițiilor.

Hidroelectrica oferă salarii de mii de euro

Directoratul companiei a întocmit o notă în care se propune înființarea a 280 de noi posturi, iar 180 dintre ele vor fi în București. De asemenea, la sediul central din Capitală ar urma să fie realizare transferuri de sucursale. Acum, aici lucrează 397 de persoane, dar numărul al putea ajunge la 726.

Cheltuielile cu noile posturi ajung la 50.9 milioane de lei anual, reprezentând aproximativ 190.000 de lei sau 3.400 de euro pe lună. Pentru această sumă, care include și taxele, salariul mediu net este de 2.000 de euro pentru fiecare nou angajat, scrie Europa Liberă România.