Acești români pot primi bani de la DIGI! Ce condiție trebuie să îndeplinească? E cea mai bună ofertă

21 apr. 2022
Acești români pot primi bani de la DIGI! Ce condiție trebuie să îndeplinească? E cea mai bună ofertă

Cei de la DIGI au pregătit o super ofertă greu de refuzat chiar în perioada sărbătorilor Pascale. Este vorba despre un nou serviciu, de care doar o parte dintre abonați se vor putea bucura.

Știm deja că DIGI este cel mai mare grup de telecomunicații din România și tocmai din acest motiv, nu e de mirare că ofertele sale sunt cele mai atractive dintre toate.

Pentru că este lider pe piața serviciilor de internet, dar și televiziune, DIGI face eforturi în continuare pentru a convinge cât mai mulți români să se aboneze. Tocmai din acest motiv, iată că și înainte de Paște, gigantul vine cu o ofertă care va fi greu de refuzat.

Vorbim despre o ofertă prin care DIGI le oferă clienților din România oportunitatea de a beneficia de două luni gratuite pentru serviciile de televiziune digitală. Practic DIGI dă bani abonaților pentru că aceștia nu trebuie să plătească. Condiția este ca abonații să facă trecerea la cea analog, sau să fie devină clienți pentru prima oară.

Și să nu uităm că nu e prima oară când DIGI face astfel de oferte. Promoții similare am mai avut și anul trecut, în special pentru cei care deveneau abonați noi.

Cât costă abonamentul complet de la DIGI

Oferta gratuită de la DIGI este deja în desfășurare, însă nu știm momentan care este termenul limită. Oricum ar fi, cei interesați ar trebui să se grăbească căci nu se știe când aceasta va expira.

Cât despre prețurile care vin după perioada de două luni de gratuitate, ei bine, abonamentul DIGI pentru televiziune digitală este de doar 30 de lei, o sumă destul de decentă spre deosebire de alte servicii oferite de alte companii din telecomunicații.

Oferta poate fi consultată atât pe site-ul celor de la DIGI cât și în magazine, iar asta nu este tot. Cel mai probabil cei de la DIGI mai pregătesc și alte oferte pentru abonații lor.