Adio Vodafone din România? Anunțul care a lăsat pe toată lumea mască. DIGI RCS-RDS dă marea lovitură

01 feb. 2023
Adio Vodafone din România? Anunțul care a lăsat pe toată lumea mască. DIGI RCS-RDS dă marea lovitură

Vodafone și Orange România primesc o lovitură puternică din partea DIGI RCS-RDS. Gigantul în telecomunicații le ia fața celorlalți operatori.

Știm deja că DIGI RCS-RDS este cel mai mare grup de telecomunicații din întreaga țară și s-ar părea că se va extinde și mai mult de atât, iar Orange și Vodafone nu vor mai avea șanse.

Ce s-a întâmplat, de fapt,? Conform datelor centralizate de ANCOM, DIGI RCS-RDS este compania care a înregistrat cele mai puține reclamații anul trecut.

Practic, foarte puțini abonați s-au plâns în legătură cu serviciile de comunicații electronice pe care le oferă operatorul. De cealaltă parte, Orange și Vodafone nu au avut o situație la fel de bună precum cei de la DIGI RCS-RDS, așa că nu ar fi exclus ca din ce în ce mai multe persoane să își schimb operatorul. 

Și oricum și numărul de numere portate la DIGI RCS-RDS crește constant, din ce în ce mai mulți români alegând serviciile operatorului.

DIGI RCS-RDS, lovitură supremă pentru Orange și Vodafone

Cât despre Telekom, compania a înregistrat și ea cifre bune, însă tot sub cele ale DIGI RCS-RDS. Ce spun cifrele ANCOM? Sursa citată arată că DIGI RCS & RDS a fost vizată de doar 14% dintre reclamațiile înregistrate, procentul fiind unul cu mult mai mic decât cele ale Vodafone, sau Orange, dar ușor peste cel înregistrat de către Telekom.

Și dincolo de reclamații, DIGI RCS-RDS atrage clienți și prin tarife extrem de accesibile care pornesc, atunci când sunt oferte chiar și de la 1 euro.

De cealaltă parte, Orange și Vodafone au majorat tarifele de abonamente la început de an, pierzând teren în fața celor de la DIGI. Rămâne de văzut dacă și anul acesta operatorul va reuși să își mulțumească clienții noi, dar și pe cei vechi, atunci când vine vorba de serviciile oferite.