Ai abonament la DIGI, RCS-RDS? Ce se întâmplă cu facturile în următoarele 6 luni. Absolut toți clienții sunt vizați

25 nov. 2022
Ai abonament la DIGI, RCS-RDS? Ce se întâmplă cu facturile în următoarele 6 luni. Absolut toți clienții sunt vizați

Românii cu abonament la DIGI, RCS-RDS au parte de vești foarte bune în ceea ce privește facturile în lunile următoare. Compania a făcut un anunț extrem de important.

Compania DIGI, RCS-RDS oferă cele mai bune oferte clienților săi, iar acest lucru se va întâmpla și în această lună. Românii care doresc să se porteze în această rețea au parte de vești extrem de bune.

În funcție de câte numere de telefon vor porta în rețea, prețul abonamentului va scădea și el. DIGI, RCS-RDS mai spune că prețul minim al unui astfel de abonament poate fi de 1,5 euro pe lună, preț  care nu este întâlnit la niciun alt operator de telefonie de la noi din țară.

”Portează-te și tu la DIGI, adu-i și pe toți ai tăi – prieteni sau rude – și beneficiați de prețuri mai mici la abonamentul de mobil. Abonamentul Nelimitat, cu minute și internet din plin, începe de la 1,5 euro pe lună. Mai multe detalii pe digi.ro și în magazinele DIGI”, este mesajul oferit de DIGI, RCS-RDS.

Facturi mai mici pentru românii cu abonamente la DIGI

Așa cum am menționat anterior, prețurile facturilor vor diferi în funcție de cât de multe numere vor fi portate în această rețea. Compania spune că, pe lângă acest aspect, va exista și o reducere de 50%, valabilă 6 luni, pentru fiecare abonat portat.

Mai mult, toate abonamentele vor avea o reducere de 50%, pe o perioadă de 6 luni, indiferent de tipul lui.

DIGI, RCS-RDS amintește că oferta „Optim nelimitat” are net și minute naționale nelimitate, mesaje nelimitate în rețea și 3.000 de minute internaționale.

Pentru un număr de telefon portat, abonamentul va fi de 2,5 euro lunar (TVA inclus), pentru 2 numere de telefon portate, abonamentul va fi de 2 euro lunar (TVA inclus), pentru 3 numere portate, abonamentul va fi de 1,75 euro/lună (TVA inclus), iar pentru 4 sau 5 numere de telefon portate, abonamentele vor fi de 1,5 euro/lună (TVA inclus).