Ai abonament la DIGI, RCS-RDS? Decizie de ultimă oră. Se schimbă prețul la aceste servicii. Toți clienții vor fi afectați

29 nov. 2022
Ai abonament la DIGI, RCS-RDS? Decizie de ultimă oră. Se schimbă prețul la aceste servicii. Toți clienții vor fi afectați

DIGI RCS-RDS vine cu un anunț de ultimă oră pentru toți clienții săi. Sunt vizate abonamentele, la internet, cablu, dar și telefonie mobilă.

După cum știm prea bine deja, ofertele la DIGI RCS-RDS sunt destul de normale. Lunar, gigantul în telecomunicații, are grijă să atragă un număr mare de clienții, iar asta se și întâmplă.

Nu e de mirare deci, de ce tot mai mulți români aleg să se proteze la DIGI, de la o săptămână la alta.

Acum, motivele sunt și mai bune. Conform anunțului făcut de cei de la DIGI RCS-RDS, cei care doresc să facă portarea, vor beneficia de prețuri mici, abonament nelimitat cu minute și internet din plin, începând cu 1,5 euro pe lună.

Există însă o condiție. Oricine va face portarea, trebuie să aibă cât mai multe numere în rețea, spune operatorul.

”Portează-te și tu la DIGI, adu-i și pe toți ai tăi – prieteni sau rude – și beneficiați de prețuri mai mici la abonamentul de mobil. Abonamamentul Nelimitat, cu minute și internet din plin, începe de la 1,5 euro pe lună. Mai multe detalii pe digi.ro și în magazinele DIGI”, este anunțul operatorului Digi RCS RDS.

Abonamentul DIGI RCS-RDS care costă mai puțin de zece lei

Practic, cu cât postezi mai multe numere de telefon, cu atât abonamentul tău lunar va scădea, până când va ajunge să fie mai mic de zece lei.

Dacă postezi un număr plătești 2,5 euro pe lună, adică mai puțin de de 20 de lei, iar dacă ajungi să postezi peste patru numere în rețeaua DIGI RCS-RDS, vei ajunge să plătești în jur de 7,5 lei pe lună.

Iată ce abonament DIGI RCS-RDS vei plăti în funcție de cantitatea de numere portate în rețea:

1 număr de telefon portat – abonament în valoare de 2,5 euro/lună (TVA inclus)

2 numere portate – abonament în valoare de 2 euro/lună (TVA inclus)

3 numere portate – abonament în valoare de 1,75 euro/lună (TVA inclus)

4/5 numere portate – abonament în valoare de 1,5 euro/lună (TVA inclus)