Ai abonament la DIGI, RCS-RDS? Se schimbă prețul pentru acești clienți. Vezi dacă te numeri printre ei

19 ian. 2023
Ai abonament la DIGI, RCS-RDS? Se schimbă prețul pentru acești clienți. Vezi dacă te numeri printre ei

DIGI, RCS-RDS este cel mai dinamic operator telecom din România și vine constant cu oferte pentru a-și fideliza clienții actuali, dar și pentru a atrage unii noi. Principala țintă pare acum a fi telefonia mobilă. De acolo vin promoții greu de refuzat. Se dau telefoane și abonamente foarte ieftine în această perioadă.

DIGI, RCS-RDS profită de faptul că în prezent se desfășoară primul turneu de Mare Șlem, Australian Open, urmărit de foarte mulți români, chiar dacă din păcate, Simona Halep nu este prezentă.

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan au fost deja eliminate din competiție, dar Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig încă speră la turul 2. Competiția de tenis este foarte intensă și spectaculoasă în acest an. Iar cei de la DIGI, RCS-RDS îi îndeamnă pe clienți să adauge încă 5 lei la prețul abonamentelor pentru a se bucura de o experiență unică.

Încă 5 lei în plus pe factură

„Activează-ți extraopțiunea 4K și ocupă-ți locul în primul rând la turneul de Mare Șlem din Melbourne. Doar 5 lei pe lună”., este anunțul companiei.

Așadar cei care se vor decide să activeze extraopțiunea 4K vor avea la final de lună, pe factură, încă 5 lei. Până nu demult, DIGI, RCS-RDS a oferit gratuit acest serviciu pentru o perioadă de timp. Acum clienții știu despre ce este vorba, așa că doritorii trebuie să plătească acest serviciu pentru a putea beneficia de el.