Ai abonament la DIGI RCS-RDS? Vin probleme mari. Anunț de maximă importanță pentru toți clienții

13 mart. 2023
Ai abonament la DIGI RCS-RDS? Vin probleme mari. Anunț de maximă importanță pentru toți clienții

Lovitură puternică pentru DIGI RCS-RDS din partea concurenței. Telekom iese la înaintare cu o ofertă pe care mulți nu vor putea să o refuze. 

Telekom pune la bătaie o super ofertă, iar clienții pot beneficia gratuit de un dispozitiv, dacă aleg unul dintre abonamentele puse la dispoziție de operatorul de telefonie, internet, dar și cablu.

Vorbim despre un dispozitiv Chromecast pentru vizualizarea de conținut pe web. Ce trebuie să facă clienții pentru a putea să îl primească? Foarte simplu.

Aveți de ales dintre abonamentele NELIMITAT 9, 14, 18. De asemenea, oferta este valabilă și pentru cei care au deja abonamente și vor să le reînnoiască, dar și pentru cei care au o cartelă prepay și vor să facă o mutare în acest sens.

Lovitură puternică pentru DIGI RCS-RDS, Vodafone, dar și Orange

De asemenea, dacă ești client DIGI RCS-RDS, Orange, sau Vodafone și te postezi la Telekom și alegi unul dintre cele trei abonamente primești de asemenea dispozitivul Chromecast pentru vizualizarea de conținut pe web.

La ce ne este util acest dispozitiv și de ce merită să îl avem? El poate fi controlat de pe telefonul mobil, dar și de pe televizor și este foarte util atunci când vine vorba de conținutul online.

El ne permite practic  vedem cam orice ne-ar interesa de pe platforme de streaming video la cerere, sau de oriunde de pe web.

”La oricare dintre abonamentele NELIMITAT 9, 14, 18 primești un Google Chromecast. Cum poți alege unul dintre aceste abonamente ? Dacă îți portezi numărul din altă rețea. Dacă treci de la cartelă la abonament sau. Dacă îți faci un nou abonament pe contul tău.

Ce poți viziona pe televizorul tău cu ajutorul lui Google Chromcast ? Filmele și emisiunile preferate din aplicațiile pentru care plătești abonament, cum ar fi: Netflix, Prime video, Hotstar, SonyLiv, Gaana etc. Video, jocuri etc. de la peste 800 de aplicațîi compatibile. Fotografiile și înregistrările video pe care le-ai făcut chiar tu”, spun cei de la Telekom. 

Această ofertă ar putea fi o lovitură puternică pentru cei de la DIGI RCS-RDS, care nu au venit până acum cu o astfel de ofertă.