Ai acest abonament la DIGI? Va afi ANULAT! Toți clienții trebuie să știe noile reguli

08 iun. 2022
Ai acest abonament la DIGI? Va afi ANULAT! Toți clienții trebuie să știe noile reguli

Cei de la DIGI oferă o gamă o largă de produse abonaților săi, dar și nenumărate oferte săptămânale greu de refuzat. Cu toate astea, cei care nu își plătesc facturile la timp riscă să nu mai poată beneficia de niciun serviciu.

La fel ca și alți mari operatori de telefonie și cablu, cei de la DIGI au și ei regulile lor. Când abonații primesc facturile lunar, aceștia trebuie să plătească sumele până la o anumită dată.

Ce se întâmplă dacă plata nu este realizată? Ei bine, operatorul ia în calcul că pot apărea probleme pentru orice abonat, motiv pentru care oferă o perioadă de grație.

Practic, dacă nu ai apucat să plătești factura DIGI până la data scandentă mai ai la dispoziție zece zile de la ultimul termen. Mare atenție însă, dacă nu reușești să plătești suma datorată nici în acest interval, atunci, cei de la DIGI suspendă automat abonamentul respectiv.

Toți abonații DIGI trebuie să știe noile reguli

Și să nu credeți că reactivarea acestuia este gratuită. Cei care au abonamentul suspendat vor avea de achitat o taxă suplimentară pe care operatorul o menționează în contract, iar asta este valabil pentru toți abonații DIGI de telefon mobil și de internet.

Cei care au un abonament la cablu și nu și-au plătit factura la timp sunt în aceeași situație, însă în acest caz suspendarea cablului este realizată mai târziu, dat fiind faptul că procedura este mai complexă decât în cazul abonamentelor de internet sau telefonie mobilă.

Drept urmare, dacă aveți facturi neachitate la DIGI trebuie să vă grăbiți pentru a nu plăti comisionul. Mai mult de atât țineți cont de faptul că dacă abonamentul a fost deja suspendat, trebuie plătite toate facturile din urmă pentru reactivarea acestuia, anunță cei de la RCS-RDS.