Anunțul zilei de la DIGI. Se schimbă tarifele. Toți abonații sunt vizați: ce o să apară pe facturi

23 mart. 2022
Anunțul zilei de la DIGI. Se schimbă tarifele. Toți abonații sunt vizați: ce o să apară pe facturi

DIGI nu are de gând să se oprească când vine vorba de oferte, tarife, dar și opțiuni. Operatorul de telefonie, internet și cablu vine cu un nou beneficiu pe care toți abonații îl pot accesa, evident, la prețuri imbatabile.

Dacă vă întrebați cu ce noutate vine DIGI, ei bine, cei de la RCS&RDS oferă de acum internet prin fibră optică la viteze care depășesc 1 Gbps. Era de așteptat însă având în vedere faptul că gigantul a făcut în ultimii ani inevstiții destul de mari în rețelele sale de internet prin fibră optică și telefonie mobilă.

Pe de altă parte, o veste proastă este că în România va mai dura puțin. Cu alte cuvinte, deși DIGI RCS & RDS a spus va începe din București cu lansarea rețelei sale, deocamdată încă mai lucrează la extinderea în toată țară. 

Prima extindere a rețelei de internet de mare viteză începe din Sectorul 1 al Capitalei, iar în luna martie ar fi urmat să ajungă și în Brașov, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, dar și alte orașe. Totuși, compania nu a anunțat încă oficial extindere.

Cât va costa noua opțiune de la DIGI

Practic, singura soluție pentru a vedea dacă serviciile de internet mai rapid sunt disponibile în anumite locații constă în verificarea fizică a adresei în website-ul DIGI RCS & RDS pentru a vedea dacă puteți beneficia acolo de viteze de internet de 2.5 Gbps, sau mai mari.

Cât despre tarifele pe care DIGI le va percepe pentru cei care vor folosi această nouă ofertă, nici până acum, ofertele nu au fost lansate, însă având în vedere cele mai recente opțiuni pe care operatorul le-a anunțat atât pentru platforma online DIGI, cât și pentru abonați, cel mai probabil vorbim despre niște prețuri atractice, pe care orice client, fie el nou sau vechi, interesat le va putea achita.

Oricum ar fi, să nu credeți că surprizele DIGI se vor opri prea curând. Cei de la RCS&RDS mai au în plan și alte investiții în perioada următoare.