Aveți abonamente la DIGI? Anunț de ultimă oră al companiei. Toți clienții sunt vizați

29 apr. 2022
Aveți abonamente la DIGI? Anunț de ultimă oră al companiei. Toți clienții sunt vizați

Cei de la DIGI pregătesc noi măsuri pentru abonații lor. O actualizare a venit deja zilele trecute de la gigantul în telecomunicații și visează infrastrucutra rețelelor de telefonie mobilă.

Cu alte cuvinte, DIGI vrea să investească în continuare pentru a se extinde și pentru a ajunge în toate colțurile din întreaga țară, astfel încât oricine să poată avea acces la telefonie, internet , dar și cablu.

Clienții DIGI s-au obișnuit oricum cu noutățile, căci lunar, cei de la RCS&RDS vin cu îmbunătățiri, dar și cu noi investiții atât pe teren, cât și din punct de vedere al abonamentelor.

Practic, noua mutare făcută de DIGI le va oferi internet și cablu inclusiv celor care acum nu se află în zona de acoperire. Nu știm însă când se vor finaliza lucrările, însă cu siguranță gigantul va anunța și asta.

În prezent, DIGI are oricum cea mai bună acoperire pe partea de servicii de telecomunicațiii mobile din România, drept urmare, noua sa investiție nu este prea surprinzătoare. Era destul de clar că gigantul va continua să se extindă.

Lovitură pentru Orange și Vodafone, de la DIGI

Pe de altă parte, pentru Orange, Telekom, sau Vodafone, decizia luată de DIGI s-ar putea să nu fie una prea favorabilă, DIGI fiind deja un rival destul de serios pentru cei trei mari operatori.

Sunt și părți proaste. În ciuda faptului că cei de la DIGI aduc constant îmbunătățiri în infrastructura lor de telefonie mobilă, mai sunt încă mici lucruri de făcut. Spre exemplu, pe partea de internet mobil, DIGI are cele mai mici viteze din țară față de Orange sau Vodafone.

Cu toate astea, nu este exclus ca în curând să auzim noi oferte și în acest sens, având în vedere rapiditatea cu care operatorul se mișcă când vine vorba de investiții, pentru abonații săi.