Cine este românca ce lucrează direct cu Mark Zuckerberg la Facebook

26 mart. 2021
Cine este românca ce lucrează direct cu Mark Zuckerberg la Facebook

Iulia Ionescu, prezentatoarea iLike IT i-a luat un interviu singurei românce care lucrează direct cu celebrul Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. Aceasta a avut o discuție virtuală cu Loredana Crișan, care se află în Sillicon Valley și care s-a angajat în celebra companie americană în anul 2016.

Interviul integral va fi difuzat sâmbătă, 27 martie, de la ora 10 dimineașa și a fost realizat prin intermediul Rooms, soluția de videoconferințe a companiei… la care a contribuit și ea.

Loredana Crișan este la Facebook din 2016, iar pe legitimația ei scrie Vicepreședintele departamentului de design pentru Facebook Messenger.  Româncei i se datorează „Rooms”, facilitatea prin care putem purta convorbiri video cu până la 50 de persoane în acelasi timp.

Iulia Ionescu a prezentat publicului și alți oameni de la Facebook

Nu este pentru prima oară când Iulia Ionescu ne aduce în prim plan oameni de la Facebook la Pro Tv. Prezentatoarea emisiunii a fost în 2019 la sediul Facebook din Londra, unde a stat de vorbă cu românii care lucrează acolo. Sediul Facebook din Londra fiind cel mai mare punct tehnologic al companiei din Europa.

„Ne dorim foarte mult să-i aducem în fața publicului pe românii care au reușit, care lucrează în tech la unele dintre cele mai importante companii din lume. Loredana este doar unul dintre acești români. Trebuie să ne mândrim cu asta și să le arătăm tinerilor care ne urmăresc că și ei au o șansă. Există oportunități în întreaga lume, dar e nevoie de multă muncă”, a spus Iulia Ionescu pentru ShowBlitz.

De asemenea, în studioul iLike IT au ajuns telefoane abia lansate în această săptămână: OnePlus 9 și 9 Pro făcute în colaborare cu Hasselblad, Motorola G100, un telefon performant dar accesibil. Tot mâine ne uităm, alături de celălalt prezentator al emisiunii, Marian Andrei, și la primul telefon cu microscop, Oppo Find X3 Pro, proaspăt lansat și el.