Cum au atras succesul și banii Mark Zuckerberg, Bill Gates sau Jeff Bezos. Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ritual au urmat zilnic

26 apr. 2022
Cum au atras succesul și banii Mark Zuckerberg, Bill Gates sau Jeff Bezos. Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ritual au urmat zilnic

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre ritualurile pe care cei mai bogați și puternici oameni din lume le-au făcut pentru a ajunge unde sunt. Acesta a împărățit ritualurile cu cei care urmăresc emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cei mai importanți oameni din lume, printre care se numără și Steve Jobs.

Mihai Voropchievici precizează că fondatorul Apple spunea ”Dacă azi ar fi ultima zi din viaţa mea, aş fi fericit cu ce urmează să fac”, în timp ce se uita în oglindă, transmițând, astfel, celui din oglindă un mesaj care trebuia să funcționeze.

”Dacă răspunsul era nu pentru mai multe zile la rând, ştia că trebuie să schimbe ceva”, mai spune numerologul.

Așa cum era de așteptat, numerologul nu l-a putut exclude de pe listă pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, despre care spune că ”acesta spunea că se îmbrăca la fel în fiecare zi, pentru că acest lucru înseamnă o decizie mai puţin de luat”.

Chiar dacă nu mai este în viață, Mihai Voropchievici a ținut să îl adauge pe listă și pe Winston Churchill, spunând despre acesta că ”avea un ritual foarte interesant. Se trezea în fiecare dimineaţă la 7:30, dar rămânea în pat până la ora 11:00, timp în care lua micul dejun, citea ziarul şi-şi făcea programul alături de secretara sa. Omul acesta ura să stea la birou, pe ceva tare şi să-i strice confortul”.

Mihai Voropchievici a vorbit și despre Bill Gates

Fondatorul Microsoft nu a fost uitat de numerolog, care  aprecizat în cadrul emisiunii de la Antena 3 că acesta este adeptul unei vieți sănătoase și că își petrece o oră, în fiecare dimineață, pe banda de alergare.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, este și el pe listă. Despre el, Mihai Voropchievici spune că urăşte întâlnirile ce au loc dimineaţa devreme. Jeff Bezos stă acasă până serveşte un mic dejun bogat alături de familia sa.

Numerologul a vorbit și despre Barack Obama, fostul președinte al SUA, despre care spune că ”are un program strict de exerciţii fizice şi cardiovasculare începând cu ora 6:45, înainte de a servi micul dejun alături de familie şi de a-şi ajuta copiii să se pregătească pentru cursuri”.

În discuție a fost adus și David Cameron despre care numerologul spune că ”are o regulă potrivit căreia nimeni nu se uită la televizor dimineaţă, iar copiii trebuie să aibă alte activităţi. Când se află în deplasări îi place să citească ziarele, însă când este acasă, preferă să-şi petreacă dimineţile alături de familie”.

Nu în ultimul rând, s-a discutat și despre Howard Schultz, despre care spune că ”se trezeşte la ora 4:30 în fiecare dimineaţă pentru a-şi plimba cei trei câini şi pentru a face exerciţii fizice. În jurul orei 5:45, îşi pregăteşte cafeaua pentru el şi pentru soţia sa”.

”Zile nefaste, neplăcute: 2, 5, 11, 13, 15, 18 şi 30. Nu luaţi niciun fel de decizie în aceste zile ale lunii. Acestea sunt nişte zile care nu duc la rezolvarea unor probleme.

În schimb, puteţi lua decizii şi să acţionaţi cu mare încredere în zilele: 1, 3, 7, 9, 10, 12, 16, 17, 20, 21, 22, 27 şi 28”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.