Cum puteți urmări Netflix pe gratis. Există o singură condiție impusă de reprezentanții companiei

22 sept. 2021
Cum puteți urmări Netflix pe gratis. Există o singură condiție impusă de reprezentanții companiei
Foto: Mollie Sivaram on Unsplash

Netflix a devenit în pandemie cel mai mare serviciu de streaming din lume, având peste 210 milioane de conturi active. Însă reprezentanții companiei își doresc și mai mult și vor să cucerească și Africa.

Astfel că au decis să puna la dispoziție pe gratis gratuit un sfert din conținutul său pentru cetățenii unei singure țări. Însă cei care reușesc să păcălească platforma că se află în acea țară, pot avea oricum acces la Netflix.

Așadar locuitorii Kenyei pot urmări seriale și filme pe renumita platforma de streaming fără să plătească niciun ban, dar cu o condiție. Trebuie să aibă un telefon Android pe care să-l folosească.

Kenyenii sau cei care pretind că sunt kenyeni își pot face ușor un cont de Netflix. Trebuie doar să confirme că au cel puțin 18 ani, să-și introducă adresa de e-mail și să-și aleagă o parolă. Nu au nevoie să introducă date bancare, așa cum se întâmplă în cazul celorlalți clienți ai platformei.

Ce filme și seriale pot fi urmărite pe gratis pe Netflix

Conform Daily Mail, printre show-urile oferite pe gratis pentru cei cu telefoane cu Android se află: ”Bridgerton”, ”The Witcher”, ”Lupin”, ”Blood & Water”, ”Money Heist”, ”Dynasty” și ”Army of the Dead”.

Netflix speră ca astfel să-i convingă în timp pe africani să se aboneze. De altfel, această strategie de marketing a fost folosită pe multe piețe, inclusiv în România și a dat rezultate foarte bune. Doar că în cazurile din Europa se cereau și date bancare, dar puteai opri totul după perioada gratuită.

”La Netflix ne dorim ca toată lumea să se poată bucura de suspansul din Blood & Water, romantismul din Bridgerton și aventura din Army of the Dead.

Acum oferim publicului din Kenya șansa să experimenteze aceste povești fără plată. Dacă cetățenilor acestei țări le place ceea ce văd, le este ușor să-și actualizeze conturile la una dintre variantele cu plată, astfel încât să se bucure de tot conținutul, inclusiv la televizor și pe laptop”, a spus Cathy Conk, director de inovare la Netflix.

Netflix este prezent momentan în aproape 200 de țări. Cel mai prost stă în Africa, unde are doar 1,4 milioane de conturi active. Prin comparație, în America de Nord, sunt deja 74 de milioane de conturi deschise.