DIGI, anunț important pentru toți abonații! Schimbarea care se aplică din această lună. Se va simți în facturi

16 dec. 2021
DIGI, anunț important pentru toți abonații! Schimbarea care se aplică din această lună. Se va simți în facturi

DIGI transmite un anunț important pentru toți abonații săi. Mare atenție însă, schimbarea va fi aplicată doar cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar stocul este unul limitat, așa că doritorii ar trebui deja să se grăbească.

DIGI RCS-RDS anunță o oferă imbatabilă de sărbători. Grupul de telecomunicații vin cu o extraopțiune care poate fi activată atât de abonații noi, cât și de cei vechi, doar în luna decembrie.

Vorbim despre extraopțiunea MaxPak, care include două luni gratuite de HBO, HBO 2, HBO 3, HBO GO și Cinemax, Cinemax 2 și care, potrivit site-ului oficial digi.ro, este limitată.

Cu alte cuvinte, clienții DIGI care vor dori acestă extraopțiune o pot comanda de Crăciun și vor beneficia de două luni gratuite. Astfel, până în luna februariei, ei vor beneficia gratuit de HBO, HBO 2, HBO 3, HBO GO și Cinemax, Cinemax 2.

Ce se întâmplă după cele două luni gratuite? Ei bine, clienții pot alege. Dacă vor dori în continuare să se bucure de cele șapte posturi tv extra, ei vor avea de plătit în plus 15 lei/ lună, însă acest lucru nu este neapărat obligatoriu.

Surprizele DIGI pentru luna decembrie

Extraopțiunea MaxPak nu este singura surpriză pe care DIGI o aduce înainte de sărbători. Compania a mai anunțat lansarea unei super opțiuni în luna decembrie, în premieră în România. Este vorba despre Fiberlink 10 G, cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, viteza ajungând până la 10GB pe secundă.

Serviciul nu este însă disponibil în toată țara momentan. Operatorul de telefonie anunță că serviciul va fi oferit în trei etape, iar primii care vor putea beneficia de el sunt cei care locuiesc în zone din sectorul 1 din București.

În luna decembrie însă, serviciul se extinde, așa că toți locuitorii din Capitală vor putea beneficia de ei. Începând cu anul 2022, serviciul ar urma să existe în toate reședințele de județ din țară, mai anunță DIGI, începând cu orașele Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara.

Cât despre tarifele pentru superopțiunea rapidă de internet, digi.ro arată că un abonament de tip Fiberlink 10 G costă 50 de lei pe lună, TVA-ul fiind inclus. Totuși, există și o opțiune mai ieftină, cu o viteză mai mică. Este vorba despre serviciul Fiberlink 2.5 G costă 45 de lei lunar, cu TVA inclus, anunță compania.