DIGI le dă bani abonaților fideli! Ce trebuie să facă? Este foarte simplu. Oferta e de nerefuzat

12 mai 2022
DIGI le dă bani abonaților fideli! Ce trebuie să facă? Este foarte simplu. Oferta e de nerefuzat

Nici în acestă săptămână DIGI nu renunță la super ofertele sale. Abonații RCS&RDS pot beneficia gratuit de un serviciu pe care îl așteptau de ceva timp și care le va fi de mare ajutor.

DIGI este unul dintre giganții care deține cea mai dezvoltat infrastructură de telecomunicații din România, drept urmare, nu e de mirare de ce abonații se bucură de atât de multe oferte.

Noul serviciu însă vizează DIGI Storage. Toți clienți din țară pot beneficia de el. Ce pot face prin DIGI Storage? Ei bine, abonații DIGI pot salva în Cloud fișierele importante pentru ei.

Practic, cei de la DIGI au decis să creeze această platformă pentru a le oferi un bonus celor care plătesc lunar abonamente pentru serviciile de internet. De asemenea, odată cu modificările la abonamente care au avut loc acum câteva luni și mai mulți clienți au început să beneficieze de acest tip de serviciu.

Ce pot face abonații cu noul serviciu de la DIGI?

Astfel, abonații care au încheiat un abonament nou de internet fix cu viteze de 500 Mbps, 1000 Mbps, sau mai mult, primesc automat un minim de 20 GB de spatiu in DIGI Storage. Spațiul variază în funcție de abonamentul pe care clientul îl alege la operator. Drept urmare, cine plătește mai mult, are un loc și mai mare de stocare.

Dacă vă întrebați ce tip de fișiere puteți stoca în DIGI Storage, ei bine, fie că vorbim de documente, poze, sau clipuri video, cam orice poate fi stocat într-un calculator poate fi salvat și în DIGI Storage.

Un alt beneficiu este că DIGI Storage poate fi accesat de oriunde, iar un avantaj este că datorită conexiunii fixe de internet și a vitezei, abonații pot transfera rapid aceste fișiere chiar și cu câțiva zeci de MB pe secundă, în funcție de routerul, dar și de calculatorul pe care îl dețin.