DIGI, obligat să plătească statului peste 22 de milioane de euro doar în luna octombrie. Toți abonații au contribuit la această sumă

02 nov. 2021
DIGI, obligat să plătească statului peste 22 de milioane de euro doar în luna octombrie. Toți abonații au contribuit la această sumă

Grupul DIGI devine din ce în ce mai puternic în România. Câștigă tot mai mulți abonați, iar sumele încasate lunat sunt uriașe. Tocami de aceea și taxele și impozitele plătite statului român sunt pe măsură.

Așadar grupul DIGI, care include compania de telecomunicații RCS & RDS S.A., dar și alte entitatăți din România, a achitat statului în luna octombrie 2021, suma record de 111 milioane lei, adică peste 22,4 milioane de euro reprezentând taxe și impozite.

Compania s-a dezvoltat enorm de la an la an și a ajuns astăz să reprezinte unul dintre cei mai importanți contribuabili ai bugetului de stat. În luna septembrie DIGI a plătit taxe și impozite de peste 91 milioane lei.

De asemenea, doar în trimestrul al treilea, DIGI a achitat 275 milione lei, o contribuție record în cei 28 de ani de activitate ai companiei pe piața locală.

Câți angajați are DIGI în prezent

Grupul DIGI are un istoric de succes în ceea ce privește evoluția sa, ocupând astăzi poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România și, totodată, unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați angrenați în operațiunile derulate de societățile grupului pe piața locală.

DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de telecomunicații, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. În luna septembrie, operatorul a lansat în premieră în România, serviciul Fiberlink 10 G, cel mai rapid internet și a marcat în acest fel, trecerea către o nouă etapă de dezvoltare a serviciilor digitale.