DIGI oferă aceste beneficii GRATUIT! Toți clienții au dreptul la ele. Ce trebuie să știe

27 oct. 2021
DIGI oferă aceste beneficii GRATUIT! Toți clienții au dreptul la ele. Ce trebuie să știe

DIGI Mobil este în prezent unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România și oferă multe servicii la prețuri accesibile. De asemenea, unele sunt chiar gratuite, dar nu mulți știu că beneficiază de acestea și le activează. 

Grupul DIGI, care deține prin RCS & RDS poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România este și în topul operatorilor de telefonie mobilă. De altfel, compania se pare că atrage tot mai mulți clienți de la concurență, având în vedere prețurile accesibile pe care le practică.

Numai în acest an, până la jumătatea lunii octombrie, nu mai puțin de 804.890 de numere de telefonie mobilă s-au portat în altă rețea, majoritatea alegând DIGI Mobil. Mai exact, 431.185 de numere de telefonie mobilă au plecat din alte rețele.

Servicii oferite gratuit de operatorul de telefonie

Două servicii despre care probabil nu știați sunt oferite gratuit de DIGI și tot ce trebuie să faci este să le activezi și să ai un telefon compatibil cu aceste tehnologii. Dar există destule telefoane cu Android sau iOS care au aceste capabilități și dacă nu aveți unul, puteți oricând cumpăra de la operator, care oferă și posibilitatea de plată în rate.

Cele două servicii sunt mai exact VoLTE și Wi-Fi Calling disponibile, cum menționam doar pe telefoanele care au suport.

Ce sunt mai exact aceste tehnologii?

În primul rând tehnologia VoLTE ține de rețelele 4G, iar scopul ei este de a îmbunătăți substanțial calitatea apelurilor făcute prin rețeaua. Aceasta poate fi activată în mod gratuit pe telefon în unele cazuri acest lucru trebuie făcut manual, pentru că nu vine de la bun început cu ea activă.

În ceea ce privește tehnologia Wi-Fi Calling, aceasta oferă clienților posibilitatea de a efectua apeluri telefonice prin rețeaua de Wi-Fi. Este de multe ori utilă la bloc sau în zone unde poate semnalul GSM nu este atât de puternic, dar aveți internet fix și un router cu Wi-Fi. Datorită acestei tehnologii se extinde acoperirea DIGI Mobil și în același timp oferă o calitate superioară pentru apeluri.