DIGI oferă gratuit telefoane smart! Orice român poate primi un smartphone, dacă respectă o singură condiție

16 mart. 2022
DIGI oferă gratuit telefoane smart! Orice român poate primi un smartphone, dacă respectă o singură condiție

DIGI nu încetează să își uimească clienții când vine vorba de oferte. Pentru că mulți abonați sunt deschiși la noutate, sau vor pur și simplu să își schimbe divice-ul, cei de la RCS&RDS vin în ajutorul lor.

O ofertă de nerefuzat a fost lansată, iar toți abonați pot beneficia de ea. Vrei un telefon nou, sau pur și simplu vrei să mai ai încă un divice? Poți face asta, cu noua oferă de la DIGI.

Cum funcționează? Ei bine, conform informațiilor transmise de cei de la DIGI, inclusiv actualii abonați, cât și clienții noi pot să își comande smartphone-uri fără a mai da un avans. Practic, poți lua telefonul gratuit, urmând să plătești un abonament lunar.

Mai mult de atât, vestea e cu atât mai bună în condițiile în care nu vei plăti nici dobândă pentru smart phone-ul ales, desigur, dacă alegi să își portezi numărul la rețeaua DIGI.

Și să nu credeți că ofertele se opresc aici. Cei care aleg acest pachet beneficiază de conexiune instantă a apelului, mesaje, dar și apeluri nelimitate în rețea și evident, costuri accesibile pentru Roaming, deci nu vei avea de ce să îți faci griji dacă călătorești.

Orice client nou poate beneficia de oferta DIGI

Pachetul de internet este și el tentant, căci DIGI oferă 80 GB trafic de internet în rețeaua mobilă 5G, la toate abonamentele.

”Vino cu numărul tău de mobil în rețeaua Digi RCS RDS și te bucuri de net nelimitat 3G, 4G și 5G, costuri accesibile în Roaming, minute și mesaje nelimitate în rețeaua Digi, conexiune instantanee a apelului, calitate HD a sunetului, voce și date mobile simultan.

Cu tehnologia 4G, vei descoperi o altă performanță a internetului tău și o calitate superioară a apelurilor plus 80 GB de trafic de net în rețeaua mobilă 5G la toate abonamentele. Ai viteză maximă cu trafic suficient! Cost mai mic, servicii bune, același număr și ești la DIGI. Portarea o poți face online, cap coadă”, anunță DIGI.