DIGI RCS-RDS, anunț important pentru toți abonații! Și noii clienții trebuie să știe acest lucru. Este OFICIAL

12 nov. 2022
DIGI RCS-RDS, anunț important pentru toți abonații! Și noii clienții trebuie să știe acest lucru. Este OFICIAL

Ești abonat la DIGI RCS-RDS? Atunci trebuie neapărat să știi ce se întâmplă cu gigantul în telecomunicații. Având în vedere ascensiunea din ultimii ani, cifrele vorbesc de la sine.

Cei de la paginademedia.ro au făcut publice toate cifrele de afaceri ale televiziunilor din România, iar surpriza este chiar DIGI. De asemenea, există și probleme pentru alte posturi tv, cum ar fi Aleph News, deținut de Adrian Sârbu, fostul patron de la PRO TV.

Astfel, conform cifrelor publicate de sursa citată, în 2021, faimosul post PRO TV și grupul Intact, din care fac parte Antena 3, Antena Stars și evident, Antena 1, au un profit aflat la egalitate.

Pe listă avem și grupul DIGI. Evident, aici se încadrează și posturile de radio ale celor de la DIGI, dar și cele de televiziune.

Pe următorul loc avem România Tv, iar mai apoi clubul Clever, format din Prima Tv, care a revenit în forță, dar și alte canale din grupul respectiv.

Surpriza neplăcută din listă este Aleph News. Se pare că postul lui Adrian Sârbu este în pierdere în continuare, conform cifrei de afaceri.

Cifra de afaceri înregistrată de DIGI RCS-RDS

Să aflăm însă cum arată topul canalelor de știri, în funcție de cifra de afaceri. Topul este condus de DIGI, mai exact de Campus Media, cu o cifră de afaceri de 16,5 milioane de euro.

În această firmă operează atât Digi 24 cât și Digi FM, Digi24 FM şi Pro FM. Pe locul doi avem Antena 3 cu 15 milioane de euro, iar mai apoi, România Tv, la o diferență destul de mare, cu o cifră de afaceri de 10,5 milioane de euro.

B1 Tv este următorul pe listă, cu doar patru milioane de euro, urmat mai apoi de Aleph News, care are o cifră de afaceri de aproape un milion de euro.

Având în vedere noile cifre, putem spune deci că cei de la DIGI RCS-RDS au mai făcut un pas important în ascensiunea lor.