DIGI, RCS-RDS face anunțul anului! Toți clienții sunt vizați. Are legătură cu facturile

19 nov. 2022
DIGI, RCS-RDS face anunțul anului! Toți clienții sunt vizați. Are legătură cu facturile

DIGI, RCS-RDS continuă să vină cu surprize pentru români, iar asta se poate vedea clar în numărul clienților pe care acest furnizor de servicii de telefonie îl are.

Luna octombrie a fost una extrem de benefică pentru DIGI, RCS-RDS și asta datorită numărului ridicat de clienți. O bună parte din ei se portează din alte rețele deoarece ofertele bune pe care compania le are la mobil reduc practic facturile celor care au în prezent abonamente la alți operatori și aleg să se porteze la DIGI.

Doar luna trecută, DIGI a atras peste 60% din totalul numerelor de telefonie fixă și mobilă din România. Pentru acest domeniu, cifrele sunt extrem de surprinzătoare, scrie idevice.ro.

Mai precis, ANCOM arată că există 110.679 de numere de telefon   fix și mobil în România, în octombrie 2022, iar 63.488 de numere de mobil și 1.914 de numere de fix se află în rețeaua DIGI, cu mult peste cele ale concurenților Vodafone, Orange sau Telekom la un loc.

DIGI are numeroase oferte la telefoanele mobile

Nu este de mirare că mulți români preferă să se porteze aici, având în vedere că furnizorul de servicii mobile și fixe are numeroase oferte atât la abonamente cât și la dispozitivele în sine.

De aceea, este posibil ca în viitorul apropiat, compania să meargă pe aceeași „rețetă” a succesului pentru a avea și mai mulți clienți.