DIGI RCS-RDS oferă abonamente aproape GRATUITE acestor clienți. Iată ce ai de făcut pentru a beneficia de el

23 ian. 2023
DIGI RCS-RDS oferă abonamente aproape GRATUITE acestor clienți. Iată ce ai de făcut pentru a beneficia de el

DIGI RCS-RDS are abonamente cât se poate de atractive, așa că nu e de mirare că tot mai mulți clienți au preferat să își proteze numărul de telefon către acest operator. 

Noutatea este că acum DIGI RCS-RDS oferă abonamente aproape gratuite pentru abonații săi și ar fi păcat să ratați o astfel de ocazie. Vorbim despre abonamentul Optim 2 care costă doar un euro pe lună.

Da, un euro pe lună, adică în jur de 5 lei, cu TVA inclus. Abonamentul se întinde pe o durată de 6 luni, iar abonații se bucură de 200 minute naționale și internaționale, dar și de internet nelimitat.

Cel de-al doilea abonament pus la dispoziție de cei de la DIGI RCS-RDS este Optim 3, care costă doar 1,5 euro pe lună, adică nici măcar 10 lei.

Ce pot face clienții cu acest abonament? Se bucură timp de șase luni de internet nelimitat, de minute nelimitate în rețea, dar și de 300 de minute naționale și internaționale, tot pentru o perioadă de șase luni de zile.

Abonamentul DIGI RCS-RDS pe care nu ai cum să îl refuzi

Cel mai atractiv abonament pus la dispoziție de cei de la DIGI este Nelimitat. Costă doar 2,5 euro pe lună, iar timp de șase luni, abonații se bucură de minute nelimitate, dar și de internet nelimitat.

Mai mult de atât, pentru abonații DIGI RCS-RDS care vor să își schimbe și telefonul, odată cu un nou abonament, gigantul în telecomunicații vine de asemenea cu o ofertă atractivă.

Clienții pot alege dintr-o gamă largă de telefoane și îl pot plăti în 24 de rate, fără dobândă. Telefonul vine direct acasă, fie prin curier, fie la easybox, iar prețurile sunt chiar accesibile, în funcție de telefonul ales.

”Alege modelul care ți se potrivește și îl plătești în 24 rate, fără dobândă. Îl primești direct acasă, prin curier, sau îl ridici din cel mai apropiat easybox”, spun cei de la DIGI RCS-RDS.