DIGI, surpriză mare pentru toți abonații! De ce super serviciu vor putea beneficia în curând. Ce trebuie să facă

10 apr. 2022
DIGI, surpriză mare pentru toți abonații! De ce super serviciu vor putea beneficia în curând. Ce trebuie să facă

Cine credea că DIGI se va opri doar la internet, telefonie și cablu, ei bine s-a înșelat. Gigantul în telecomunicații lansează un nou serviciu de care se vor putea folosi toți abonații săi.

Cu alte cuvinte, vorbim de un serviciu prin care un abonat DIGI poate afla unde este mașina, fie ea personală, sau cea de firmă printr-o simplă apăsare de buton. Pare simplu, nu? Să aflăm însă toate detaliile.

Până acum, DIGI este singura companie care oferă abonaților săi servicii complete de telecomunicații, adică televiziune prin cablu și satelit, internet de mare viteză, telefonie fixă, dar și mobilă.

Acum însă, cei de la RCS&RDS vor să implementeze și serviciul de CarTracs. Ce înseamnă asta? Ei bine, o idee destul de ingenioasă, în special pentru firmele care dețin mai multe mașini și pe care vor să le supravegheze de la distanță.

Cum poate fi folosit noul serviciu oferit de DIGI

Cele mai fericite ar putea fi firmele de curierat, căi acest nou serviciu oferit de DIGI le va fi de mare ajutor. Totuși și abonații de rând pot folosi serviciul Car Tracs, pentru a-și monitoriza mașina. Serviciul poate fi utilizat pe mașini mici, dar și pe tiruri sau camioane.

Dacă vă întrebați ce beneficii are serviciul, ei bine, el nu oferă doar informații cu privire la locația curentă, ci și detalii despre ora plecării, când se oprește, cât timp staționează, modul în care se deplasează în trafic.

Pe de altă parte, cei care vor să îl folosească trebuie să știe că serviciul va fi influențat de zona de acoperire și de semnalul acesteia. Cu alte cuvinte, în cazul în care o mașină monitorizată prin serviciul CarTracs trece printr-o zonă fără semnal, este posibil să nu o mai puteți vedea exact în timp real. Totuși, noul serviciu DIGI este unul inovator.