Este oficial! Când va începe un nou sezon Squid Game. Serialul a doborât toate recordurile pe Netflix

11 nov. 2021
Este oficial! Când va începe un nou sezon Squid Game. Serialul a doborât toate recordurile pe Netflix

Pregătiți-vă pentru o nouă aventură pentru că Squid Game, drama coreeană de mare succes de pe Netflix, va avea, potrivit creatorului Hwang Dong-hyuk, un al doilea sezon. Într-un nou interviu acesta a dezvăluit că popularitatea serialului și mulțimea de fani pe care i-a strâns au determinat această decizie.

Seria Squid Game a devenit un succes aproape instantaneu pe serviciul de streaming după lansarea sa la sfârșitul lunii septembrie și este acum, oficial, cea mai populară de pe Netflix.

Cele nouă episoade urmăresc povestea unui bărbat pe nume Gi-hun, care este atras într-un joc care plătește o recompensă consistentă de 38 de milioane de dolari câștigătorului. Singura problemă: dacă nu câștigi, mori. Și cum jocul are 456 de concurenți, șansele nu sunt cu siguranță în favoarea sa.

Serialul a doborât multe recorduri pe Netflix și bineînțeles că va avea un nou sezon. Deși platforma de streaming nu a făcut anunțul oficial, având în vedere popularitatea serialului, pare clar, în urma comentariilor creatorului său că va reveni cu un sezon doi.

Când apare al doilea sezon

„A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere şi atât de multă dragoste pentru un sezon doi, încât nu cred că ne-aţi dat de ales. Voi spune doar atât: va fi un sezon doi. Este în capul meu chiar acum și plănuiesc cum vor decurge lucrurile. Dar cred că este prea devreme să spun când şi cum se va întâmpla asta”, a declarat regizorul Hwang Dong-hyuk.

Serialul a urcat vertiginos pe lista celor mai vizionate seriale ale Netflix, așa că fanii vor neapărat o continuare. În plus, au apărut știri despre investiția recentă a Netflix în mai multe drame coreene. Deci, acum, se pune mai puțin problema unei povești și mai mult dacă Netflix vrea să dea undă verde proiectului. O altă problemă este reprezentată de personaje și aici nu vom spune de ce pentru a nu strica povestea pentru cei care nu au văzut încă acest serial.

Dacă ne luăm după ceea ce Hwang a spus că își propune pentru serie, următorul sezon al seriei ar putea fi de fapt un prequel, dar rămâne de văzut pentru că regizorul a vorbit în mai multe rânduri că are diferite idei pe care ar putea merge.