Filmele care merită văzut în luna octombrie pe Netflix. Lista completă

05 oct. 2021
Filmele care merită văzut în luna octombrie pe Netflix. Lista completă
Foto: Mollie Sivaram on Unsplash

Sunt o mulțime de filme și seriale care intră pe Netflix în luna octombrie, dar există, de asemenea, câteva titluri remarcabile care apar în această lună. Iată care este lista completă cu filme Netflix pentru această lună.

Netflix a făcut publică lista de filme și seriale care vor fi disponibile din luna octombrie și mai jos vă prezentăm top 36 de filme și seriale pe care trebuie să le vezi în această lună.

Top 10 filme și seriale în octombrie

1. There’s someone in your house

„There’s Someone Inside Your House” este bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, apreciat drept bestseller de către New York Times și adaptat de Henry Gayden (Shazam!). Filmul este regizat de Patrick Brice (Creep) și produs de compania lui James Wan, Atomic Monster (The Conjuring) și de 21 Laps, care îi aparține lui Shawn Levy (Stranger Things).

2. You: Sezonul 3

Luna octombrie vine cu sezonul 3 pentru îndrăgitul serial. Joe și Love, acum căsătoriți și crescându-și copilul împreună, s-au mutat în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram.

3. Maid – Serial Netflix

O tânără mamă, abia ieșită dintr-o relație abuzivă, se angajează ca menajeră pentru a-și asigura un viitor mai bun pentru ea și fiica ei.

4. The Five Juanas – Serial Netflix

Cinci femei cu același semn de naștere pornesc în aventura vieții lor, ajungând să elucideze un întreg lanț de minciuni întreținute de un politician influent.

5. Pretty Smart – Serial Netflix

În ciuda numeroaselor cărți pe care le-a citit, Chelsea descoperă că încă mai are multe de învățat despre fericire atunci când se mută cu sora ei exuberantă și cele trei colege de apartament ale acesteia.

6. Sex, Love & Goop

Un reality-show în care mai multe cupluri curajoase caută să-și îmbunătățească viața intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow și al unei întregi echipe de specialiști.

7. Colin in Black & White – Serial Netflix

Un serial dramatic în regia lui Colin Kaepernick și Ava DuVernay în care sunt explorați anii de liceu ai lui Kaepernick și experiențele care l-au condus pe drumul activismului.

8. Inside Job – Serial Netflix

În Deep State, fiecare teorie a conspirației e adevărată, iar totul trebuie ținut ascuns la modul profesionist.

9. Adventure Beasts

Expertul Bradley Trevor Greive, care călătorește pe tot globul, are parte de tot felul de peripeții și împărtășește informații bizare, interesante și adevărate despre natură.

10. The Guilty

Un detectiv cu probleme este retrogradat ca operator la serviciile de urgență și încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol, într-o zi plină de revelații și răfuieli.

Ce alte titluri puteți vedea în octombrie pe Netflix

1. A Beautiful Mind;
2. Cast Away;
3. Catch Me If You Can;
4. Duplicity;
5. Fight Club;
6. Întregalde;
7. IT;
8. Mad Max – The Road Warrior;
9. Marona’s Fantastic Tale;
10. No Country for Old Men;
11. No Strings Attached;
12. Once Upon A Time In Hollywood;
13. Seinfeld – sezoanele 1-9;
14. The Bold Type – sezonul 4;
15. The Swan Princess;
16. What’s Your Number;
17. Mr. Robot;
18. Deep Impact;
19. Eden;
20. Love Bus – Cinci povești de dragoste din București;
21. Mantaua;
22. Watchmen;
23. Downton Abbey;
24. Paihidia;
25. The Office;
26. Sonic The Hedgehog.