Google lansează programul Launch. Antreprenorii care aplică pot primi finanțare și expertiză pentru startup-urile lor

17 apr. 2021
Google lansează programul Launch. Antreprenorii care aplică pot primi finanțare și expertiză pentru startup-urile lor
Dani Oros, Head of Marketing, Google România

Google România anunță lansarea unui nou program, care vine în sprijinul antreprenorilor tech. Dani Oros, Head of Marketing, este cel care a transmis celor interesați de acest fenomen, că de acum pot aplica online pentru a-și dezvolta startup-urile.

Google, care este co-organizator al programului Launch, pune la dispoziție nu doar resurse financiare, ci și mentori și experți, care organizează workshop-uri pentru a-i ajuta pe cei care doresc să progreseze cu business-ul la care lucrează. Acesta trebuie să fie din domeniul digital sau tech.

Cine poate aplica pentru programul Launch

Cei interesați trebuie să aplice pe site-ul Launch. În partea dreaptă a paginii se găsește un buton, pe care scrie APLICĂ și tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile din formular. Ulterior veți fi contactați, dacă ați trecut de selecție.

„Azi se lanseaza “Launch: comunitatea fondatorilor de startups”.
Ne bucuram sa fim co-organizatori a celei mai ambitioase initiative de suport pentru antreprenorii tech la inceput de drum. Acestia vor beneficia gratuit de acces la resurse, mentorat si finantare.
Cei care vor sa isi dezvolte proiectul intr-un startup tech gasesc mai multe informatii aici: https://launch.ro/, a transmis Dani Oros, potrivit voceabanilor.ro.

Ce beneficii aduce Launch

Participarea la un program Google de acest tip vine cu numeroase beneficii. În primul rând se oferă sprijin financiar, dar și un networking, care mai târziu va fi crucial în dezvoltare. În plus cei selectați vor primi sfaturi de la experiți în domeniu, care îi vor ajută să-și poziționeze startup-ul în direcția potrivită.