Mini seria de pe Netflix, care a bătut recordul The Queen’s Gambit și a reușit să depășească și Squid game în trending

22 oct. 2021
Mini seria de pe Netflix, care a bătut recordul The Queen's Gambit și a reușit să depășească și Squid game în trending
Sursa foto: Thibault Penin on Unsplash

Încă un record este pe punctul de a fi doborât pe Netflix, sau cel puțin așa susține platforma de streaming video. Dacă în urmă cu puțin timp serialul „Squid Game” devenea cel mai vizionat film sau serial, acum o altă serie limitată face senzație pe platforma de streaming.

Mai exact, este vorba despre „Maid” (Menajera), o serie limitată cu Margaret Qualley în rol principal, care este pe cale să depășească „The Queen’s Gambit” (Gambitul reginei) în topul celor mai vizionate serii limitate de pe Netflix.

„Maid” este o dramă în zece episoade bazată pe cartea autobiografică a autoarei Stephanie Land, intitulată „Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother’s Will to Survive.” Povestea o prezintă pe Alex, interpretată de Qualley, o tânără mamă care este nevoită să devină menajeră pentru a-și putea asigura traiul, în timp ce scapă dintr-o relație abuzivă și încearcă să creeze o viață mai bună pentru fiica ei, Maddy.

67 de milioane de conturi vor urmări „Maid”

Potrivit Netflix, serialul „Maid” este pe cale de a fi urmărit de 67 de milioane de conturi în primele 28 de zile de lansare. Acesta a fost lansat în data de 1 octombrie. „The Queen’s Gambit”, care deține în prezent recordul pentru cea mai vizualizată miniserie pe Netflix, a fost urmărit de 62 de milioane de conturi în primele patru săptămâni de lansare, fiind lansată pe 23 octombrie 2020.

Netflix a mai menționat că sezonul 5 din „Money Heist” a fost vizionat de 69 de milioane de conturi, iar sezonul 3 din „Sex Education” a fost vizionat de 55 de milioane de conturi.

Pe de altă parte, drama senzațională sud-coreeană „Squid Game” a fost vizualizată, după 28 de zile de la lansare, de 142 de milioane de conturi, ceea ce îl face să fie cel mai urmărit serial original al Netflix. În urmă cu o săptămână trecuse deja de recordul deținut de „Bridgerton” care fusese urmărit de 82 de milioane de conturi.