O nouă lovitură de proporții dată de DIGI! Toți clienții sunt vizați și au dreptul să beneficieze de acest avantaj

05 oct. 2021
O nouă lovitură de proporții dată de DIGI! Toți clienții sunt vizați și au dreptul să beneficieze de acest avantaj

Grupul DIGI din care fac parte mai multe companii printre care și RCS-RDS, a devenit cel mai puternic operator de servicii de telecomunicații din România și unul dintre cele mai puternice din Europa. Compania vrea să se extindă și mai mult, motiv pentru care lansează campanie după campanie pentru a atrage cât mai mulți abonați.

Astfel pentru toamnă, cei de la DIGI au dat startul unui program numit Toți pentru 1, 1 pentru toți, care vizează clienții de telefonie mobilă. Campania lansată deja se desfășoară în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie, deci mai este timp să aderați la ea, dacă vă interesează.

„Toți pentru 1, 1 pentru toți” vine cu 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 4 luni pentru toți clienții – noi și existenți – care aleg să se porteze în rețeaua națională DIGI și optează pentru unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă, pentru o perioadă de 24 de luni.

Ofertele sunt în număr mare la DIGI în această perioadă,  astfel că în lunile de toamnă clienții pot beneficia, în cadrul campaniei „Toți pentru 1, 1 pentru toți”, fie de reducerea aplicată la contractarea unui abonament DIGI Mobil, Optim Nelimitat (5 euro/lună*), Optim 3 (3 euro/lună*) sau Optim 2 (2 euro/lună*), fie de achiziționarea telefoanelor preferate, disponibile în 24 de rate, fără dobândă, cu 0 lei avans.

Cel mai atractiv pachet de la DIGI

Cel mai atractiv pachet este fără doar și poate Digi Mobil Optim Nelimitat, pentru că aduce mai multe beneficii într-un singur pachet: acoperire națională, prețuri avantajoase, minute și trafic de internet nelimitate.

Campania se desfășoară în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie și este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezență DIGI, prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren. Clienții noi care nu dețin încă un serviciu DIGI și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă DIGI pot accesa site-ul DIGI.ro, secțiunea „Mobil”, campania fiind disponibilă în Homepage, sau pot opta pentru oricare dintre posibilitățile de contractare menționate anterior.

În funcție de numărul de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat active la aceeași adresă, prețul standard al abonamentului variază între 3-5 Euro/ lună*.Digi Mobil este rețeaua preferată pentru portare, atingând 2,7 milioane de numere de telefonie mobilă portate din octombrie 2008 până la finalul lunii iulie 2021.

Inclusiv de la începutul acestui an, Digi a fost liderul portabilității, cu 315.367 numere mobile portate în rețeaua sa, în perioada ianuarie – iulie 2021. Compania a reușit, de asemenea, să înregistreze în primele șapte luni ale anului, în medie, o cotă de piață de 52,4% pe segmentul portabilității mobile. Potrivit datelor comunicate de ANCOM, DIGI este al treilea operator de telefonie mobilă, după traficul de voce și, respectiv, de date (16% cotă de piață, respectiv 20%).