Orange dă bani tuturor clienților vechi și noi până la Crăciun! Ce condiție trebuie să îndeplinească

01 dec. 2022
Orange dă bani tuturor clienților vechi și noi până la Crăciun! Ce condiție trebuie să îndeplinească

Orange a anunțat că da bani tuturor clienților, atât celor noi, cât și celor vechi. Pentru a beneficia, însă, de acești bani, trebuie îndeplinită o anumită condiție. Compania spune că va da banii până la Crăciun.

Orange România a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță că abonații au parte de surprize, indiferent dacă sunt clienți noi sau vechi. Potrivit companiei, clienții vor beneficia de mai multe vouchere, care vor fi oferite în momentul în care vor face achiziții online.

Vouchere respective pot fi cheltuite în magazine precum Decathlon, Carrefour, Noriel, Ikea, dar și în magazinul online Orange. Aceste tichete au valori care pornesc de la 100 de lei și se termină la 150 de lei. Nu există o regulă cu privire la ceea ce puteți cumpăra cu aceste vouchere. Trebuie doar ca achizițiile să fie de la magazinele partenere Orange.

Orange România desfășoară campania doar până de Crăciun

Oferta Orange România nu este permanentă, așa că cei care doresc să profite de această ofertă specială trebuie să știe că au timp doar până la Crăciun pentru a face acest lucru.

”Intră în magazinul online Orange şi descoperă cele mai frumoase cadouri de pus sub. Ai reduceri la sute de produse şi cadouri surpriză”, se arată în mesajul pe care Orange România l-a publicat pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește gama de telefoane pe care o poți achiziționa și pentru care poți primi voucherul anterior menționat, sunt destul de multe modele din care îți poți alege. Pagina oficială a companiei de telecomunicații arată că în oferă sunt incluse telefoane de la Apple, Huawei, Samsung, Honor, Oppo, Xiaomi, Realme, Alcatel și TCL.