Pot cazinourile să schimbe rata de RTP a jocurilor?

19 iul. 2022
Pot cazinourile să schimbe rata de RTP a jocurilor?

Ideea de RTP s-ar putea să nu însemne prea mult pentru cei care joacă sloturi de cazinou pentru divertisment sau pentru șansa de a câștiga un premiu uriaș. La urma urmei, scopul este de a se deconecta după ce au lovit un jackpot mare.

Recompensa pe termen lung, însă, este ceea ce urmăresc jucătorii experimentați. Acești jucători se străduiesc întotdeauna să reușească. Dar ei sunt conștienți că nu își pot permite să facă lumină în ceea ce privește RTP pentru ca acest lucru să se întâmple.

Cazinourile au fost mult timp un cadru de mister și șansă. De generații întregi, oamenii au fost atrași de necunoscut datorită atracției sale. Cazinourile online, ca și princess casino app,au apărut ca urmare a dezvoltării internetului. Aceste cazinouri online le oferă jucătorilor aceleași emoții și oportunități ca și omologii lor fizici, dar cu avantajele suplimentare ale ușurinței și anonimatului. Dar această ușurință ridică, de asemenea, întrebarea dacă se poate conta pe cazinourile pe internet.

Creșterea gamei de RTP-uri

Clienții obișnuiți sunt mult mai interesați de RTP-ul unui slot decât jucătorii noi de cazinou sau vizitatorii ocazionali, care sunt interesați doar de premiile jackpot sau de plățile uriașe. Jucătorii cu rulaje mari și jucătorii cu avantaje doresc recompense pe termen lung, care presupun o creștere continuă a bankroll-ului lor pe parcursul a mai mult de 1.000 de rotiri.

Pentru jucătorii care caută o recompensă pe termen lung, cunoștințele sunt esențiale. RTP-ul, volatilitatea și frecvența de reușită a unui slot machine sunt câteva exemple de astfel de date.

Cantitatea de risc vs. recompensă dintr-un joc este cunoscută sub numele de rată de variație, unde ratele mari oferă un număr mic de câștiguri cu câștiguri mai mari, iar ratele mici produc mai multe câștiguri cu câștiguri mai mici. Proporția de câștiguri la care vă puteți aștepta după ce ați învârtit rolele de un număr prestabilit de ori este cunoscută sub numele de frecvență de succes. Ați nimerit-o, modelul matematic folosit de creatorul de sloturi este totul.

Jucătorii pot identifica jocul sau jocurile de păcănele în care au cel mai mare avantaj față de casă, folosind RTP-ul și alți parametri statistici cruciali. Acest lucru le permite jucătorilor experimentați să evite trucurile de cazino sau aparatele de sloturi care au ca scop să ia cât mai mulți bani de la un jucător.

Cazinourile își fac banii în acest fel

RTP se asigură că acestea generează mai multe venituri decât cheltuiesc. Teoretic, o rată de 100 la sută v-ar permite să vă recuperați investiția.

Cum poate un joc să coste în cele din urmă banii cazinoului? Acest lucru s-ar putea întâmpla doar dacă RTP-ul ar fi mai mare de 100%. Nu veți vedea niciodată o astfel de cifră. Operatorul cazinoului pur și simplu nu vede rostul.

Aparatele de joc de tip slot machine produc de obicei un randament al investiției (RTI) între 92 și 97%. Dar există multe variații. Chiar și jocurile aceluiași dezvoltator ar putea avea RTP-uri extrem de variate.

Oricum ar fi, aceasta este cheia pentru ca cazinoul să facă bani. Este, de asemenea, cel mai bun mod de a vedea cum să faci bani ca jucător.

Pot schimba cazinourilor rata de întoarcere către jucători?

Teoretic, se poate. Cazinoul online ar putea modifica programarea jocului pentru a face ca RTP-ul să fie mai mic sau mai mare. Cu toate acestea, nu ar lua această măsură cu ușurință. Un RTP ridicat este de dorit pentru cazinourile online, deoarece crește probabilitatea ca jucătorii să continue să joace și să câștige. Ultimul lucru pe care un cazinou online dorește să îl facă este să reducă factorul de plăcere al jocurilor sale pentru jucători.

Cu toate acestea, există diverse metode prin care tu, ca jucător, poți reduce propriul RTP.

De exemplu, RTP-ul dvs. va fi mai mic dacă jucați un joc cu un jackpot progresiv decât dacă jucați un joc identic fără jackpot progresiv.

Numai dacă dezvoltatorul jocului de sloturi a inclus o oportunitate în acest sens, operatorii de cazinouri online pot modifica RTP-ul.

O variantă de la Play’n Go oferă operatorilor mai multe versiuni ale jocurilor lor cu RTP variat, motiv pentru care îl puteți găsi pe un site cu un RTP de 96% și pe altul cu un RTP de 95%. Operatorii pot selecta un slot machine Play’n Go cu un RTP care se aliniază cu obiectivele lor corporative. Fiți conștienți că alte sloturi online nu au această opțiune.

Pot cazinourile să te înșele și să arate alt RTP decât cel real?

Acest lucru nu ar trebui să aibă loc. Cazinoul are datoria de a afișa RTP-ul corect. Nu pot fi afișate numere false.

Cum puteți detecta dacă RTP-ul afișat este inexact? Ar trebui să fie mai simplu de detectat diferențele de mai mare amploare. Va fi dificil să observați o diferență mică jucând singur. După ce ați finalizat mai multe învârtiri, s-ar putea să nu observați.

Acest lucru face dificilă prezicerea momentului în care se va produce. Ați putea crede că se simte diferit dacă jucați frecvent același joc. S-ar putea să nu mai câștigați la fel de frecvent ca înainte. Poate că puteți vedea cum banii dvs. încep să dispară. Dar cel mai probabil atribuiți acest lucru ghinionului.

Ce au de câștigat cazinourile dacă arată numere false?

A face mai mulți bani este răspunsul la această problemă. Mai puțini bani sunt distribuiți jucătorilor atunci când RTP-ul este mai mic. Pe parcursul a mii de rotiri, chiar și o ajustare relativ minoră poate avea un impact semnificativ.

Aceștia pot păstra o mai mare parte din pariuri dacă reduc RTP-ul. Trebuie să li se pară atrăgător să facă acest lucru. mai ales dacă trec prin momente dificile și fac puțini bani.

Dar trebuie să găsească echilibrul potrivit. Dacă vizitatorii consideră că nu primesc banii pe care îi merită, vor pleca. Pe termen lung cazinoul ar pierde mult mai mult din cauza recenzilor negative.

Concluzie

Cel mai simplu mod de a determina cât de acceptabil este un joc de păcănele pentru a fi folosit cu un bonus este să vă uitați la RTP-ul acestuia. Acest număr este adesea în concordanță cu așteptările. Țineți-vă totuși atenți și luați decizii care să vă urmărească interesele personale și niciodată să nu pariați bani pe care nu vă permiteți să-i pierdeți.