Reduceri enorme la DIGI! Toți clienții pot beneficia de ele. Ce trebuie să facă vineri, 12 noiembrie, de Black Friday

10 nov. 2021
Reduceri enorme la DIGI! Toți clienții pot beneficia de ele. Ce trebuie să facă vineri, 12 noiembrie, de Black Friday

Cum Black Friday se apropie, Digi RCS & RDS nu a uitat de clienții săi și le pregătește super oferte. Cei care au căutat până acum promoții, ar trebui să se oprească, căci în această vineri, vin mari surprize.

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din România, care s-a extins și peste hotare. De ani buni, compania caută să le ofere clienților de pretutindeni cele mai bune servicii posibile însă nu trece cu vederea nici perioada reducerilor de Black Friday.

Cei de la DIGI vor să le ofere românilor oportunitatea de a se bucura de prețuri mai mici ca niciodată. Conform sursei citate, Black Friday este programat pentru 12 noiembrie, ziua în care pe site-ul oficial, DIGI va publica ofertele speciale.

RCS & RDS va avea reduceri de 50%, cel mai probabil, pentru perioade care ajung până la 6 sau 12 luni pentru cam toate serviciile pe care le oferă. Cu alte cuvinte, dacă dorești un serviciu de internet, televiziune, telefonie mobilă, sau telefonie fixă, nu ar trebui să mai stai pe gânduri și să profiți de reducerea din această săptămână.

Digi oferă reduceri de până la 50%

Mai mult de atât, cei de la Digi mai anunță că vor avea reduceri inclusiv la extraopțiunile pentru unele dintre aceste servicii, ba chiar și la echipamentele pe care le va oferi românilor care sunt dornici să profite de toate ofertele.

Campania de Black Friday de la Digi începe în data de 12 noiembrie, cel mai probabil de la miezul noptii, iar clienții vor avea doar câteva ore la dispoziție să aleagă pachetele promoționale, mai ales ca nu există stocuri prestabilite.

RCS & RDS urmează să mai vină cu un anunț oficial referitor la produsele care urmează să fie reduse de Black Friday și cel mai probabil abonații vor fi informați și pe e-mail pentru a nu pierde ofertele.