Se schimbă tariful la DIGI RCS-RDS. Toți clienții sunt vizați. Cât va costa abonamentul din luna februarie

03 feb. 2023
Se schimbă tariful la DIGI RCS-RDS. Toți clienții sunt vizați. Cât va costa abonamentul din luna februarie

DIGI RCS-RDS anunță o modificare extrem de importantă despre care toți clienții trebuie să știe. Se schimbă toate costurile abonamentelor deci cât vom ajunge să plătim lunar? 

Se știe deja că DIGI RCS-RDS este unul dintre cei mai apreciați operatori de telefonie, cablu, dar și internet din România. De asemenea, DIGI RCS-RDS este totodată și singurul operator care nu a majorat până acum prețul abonamentelor, așa cum au făcut-o rivalii precum Orange ori Vodafone.

Ce urmează mai departe? DIGI RCS-RDS modifică prețul abonamentelor. Mare atenție pentru că nu veți ajunge să plătiți mai mult, ci din contră, mai puțin.

Sursa citată anunță că reduce costurile abonamentelor la jumătate, pentru milioane de clienți. Cine va beneficia de această ofertă? Cei care își postează numărul la DIGI.

De asemenea, aceștia pot să primească și telefoane mobile, la prețuri accesibile, cu un avans zero.

Conform anunțului făcut de grupul DIGI RCS-RDS, abonații care își postează numărul vor plăti timp de șase luni de zile, doar jumătate din costul abonamentului.

Cât costă acum un abonament la DIGI RCS-RDS

Aceștia vor fi nevoiți însă să semneze un contract pe o perioadă de doi ani de zile. Și cât costă un abonament la DIGI? Veți rămâne surprinși.

Abonamentul DIGI Nelimitat, care are net și minute cât cuprinde, costă 5 euro, respectiv 2,5, în promoția amintită. De cealaltă parte, abonamentul Optim 2, care costă 2 euro, respectiv 1 euro în primele șase luni, cu minute nelimitate în rețea, 200 de minute naționale și internaționale și net nelimitat.

Mai există și abonamentul  Optim 3, la prețul de 3, respectiv 1,5 euro pe lună, cu minute nelimitate în rețea, 300 de minute naționale și internaționale și net nelimitat.

Cât despre telefoanele oferite de cei de al DIGI, la reducere sunt modele precum Motorola G72, Oppo A96, Samsung Galaxy A13 și Xiaomi Redmi Note 11. Acestea pot fi achiziționate în rate, iar prețurile sunt foarte accesibile.