Se vând acțiunile DIGI! Toți clienții trebuie să fie informați! Ce se întâmplă cu facturile

31 ian. 2022
Se vând acțiunile DIGI! Toți clienții trebuie să fie informați! Ce se întâmplă cu facturile

DIGI este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie și cablu din România, iar cifrele vorbesc de la sine. Puțini știu însă cum vor fi afectați abonații datorită noii lovitură date de RCS&RDS pe piața de telecomunicații.

Săptămâna trecută, Serghei Bulgac, director general al operatorului de telecomunicaţii DIGI a vândut înacţiuni de 700.000 de lei, respectiv 140.000 de euro, potrivit datelor dintr-un raport publicat vineri la Bursa de la Bucureşti.

Cu alte cuvinte, pe 25 ianuarie, directorul general al DIGI a vândut un număr de 5.465 de acţiuni, un alt pachet de 11.880 de acţiuni pe 26 ianuarie şi aproape 200 de acţiuni pe 27 ianuarie, totalul fiind de 17.530 de acţiuni.

Dacă vă întrebați despre ce sume vorbim aici, conform raportului BVB, preţul mediu de vânzare la Bursa de la Bucureşti a fost de 40 de lei pe acţiune.

Serghei Bulgac a fost numit director general al RCS&RDS în anul 2015, în condițiile în care înainte de a ocupa această funcție, el a fost vicepreşedinte al finanţelor corporative al RCS & RDS.

Ce se întâmplă cu facturile abonaților DIGI

Nu știm încă dacă tranzacțiile făcute de directorul general DIGI vor afecta cu ceva abonamentele clienților, sau prețul acestora, cert e că până acum, DIGI anunța doar promoții tentante pentru toți abonații și nici o altă modificare în grila de prețuri.

Unu dintre cele mai interesante pachete oferite de DIGI a fost cel care cuprin de opțiunea Fiberlink 10G, care estea cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, viteza ajungând până la 10GB pe secundă.

Încă de la finele anului trecut, serviciul a fost oferit la nivelul întregii Capitale, iar în următoarele luni, acesta va putea exista în toate reședințele de județ, începând chiar cu orașele Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara.

Abonamentele nu sunt nici ele foarte costisitoare. Un abonament de tip Fiberlink 10 G costă 50 de lei pe lună, TVA-ul fiind inclus. De asemenea, serviciul Fiberlink 2.5 G costă 45 de lei lunar, cu TVA inclus.