Serialul Doctorul Minune de pe Kanal D a devenit un nou fenomen național. Câte milioane de români îl urmăresc și despre ce este vorba în peliculă

27 sept. 2021
Serialul Doctorul Minune de pe Kanal D a devenit un nou fenomen național. Câte milioane de români îl urmăresc și despre ce este vorba în peliculă

AUDIENȚE. Kanal D a dat lovitura cu noul serial Doctorul Minune, original: Mucize Doktor. Succesul era oarecum previzibil, în contextul în care în Turcia a fost extrem de popular, iar apoi producția a fost vândută în alte 30 de țări.

În România, serialul concurează serios cu Las Fierbinți, care strânge aproximativ 2 milioane de telespectatori pe PRO TV, la fiecare episod difuzat. Ei bine, Doctorul Minune a început pe 25 august și din ce în ce mai mulți români au început să-l urmărească.

A reușit să plaseze Kanal D pe locul 2 în topul audiențelor, sub PRO TV, care difuzează emisiunile sale de top, dar peste Antena 1, care a investit enorm în X-Factor, de exemplu.

Doctorul Minune este urmărit deja de peste 1,2 milioane de români, iar numărul telespectatorilor crește de la un episod la altul. De altfel, este cea mai urmărită producție difuzată de Kanal D în momentul de față. Doar Survivor România mai reușea să depășească aceste cifre.

Doctorul minune poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro, iar promo-urile sunt prezentate și pe Youtube.

Despre ce este vorba în serial

Pelicula prezintă povestea de viață a unui tânăr cu abilități ieșite din comun, care și-a petrecut copilăria și adolescența într-un sistem instituționalizat. Totul este redat într-o manieră de excepție.

Inteligența peste medie a tânărului, dar și motivația incredibilă a acestuia se datorează și tulburarii de autism de care suferă, „sindromul savantului”, care il ajută să strălucească în orice context, dar care îl și aruncă în situații dificil de gestionat.

Personajul principal este interpretat de celebrul tânăr actor, Taner Ölmez, pe care publicul l-a mai putut urmări, la Kanal D, în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, și în „Yaman”, în rolul lui Mert.

Doctorul Minune este difuzat de luni până vineri, la ora 20.00.