Vacanțe la un euro la Christian Tour. Care sunt destinațiile de vis unde puteți merge foarte ieftin

24 feb. 2022
Vacanțe la un euro la Christian Tour. Care sunt destinațiile de vis unde puteți merge foarte ieftin

Cele mai iubite evenimente din industria turismului, târgurile de turism care au devenit o tradiţie ȋn rândul agenţiilor de turism, revin ȋn atenţia amatorilor de vacanţe acum când finalul pandemiei pare tot mai aproape. Operatorii de turism din România dau start astăzi Târgului de Turism, ediţia de primăvară.

Touroperatorii au pregătit mii de oferte speciale pentru toate perioadele, gusturile dar mai cu seamă pentru toate buzunarele, discounturile la vacanţe depăşind pe alocuri 60%, mai ales că în această perioadă se suprapun şi cu ofertele Early Booking.
Restricţiile de călătorie par să devină ȋn curând istorie, un număr tot mai mare de state europene, şi nu numai, eliminând pe rând tot mai multe restricţii sau condiţionări pentru deplasările turistice. Ȋn acest context, interesul românilor pentru vacanţe se află ȋntr-o continuă creştere la ȋnceputul anului 2022, motiv pentru care agenţiile de turism au pregătit oferte tentate pentru vacanţe, ca ȋn fiecare primăvară.

„Deschidem astăzi o nouă ediţie a târgului de turism de primăvară ce se va desfăşura ȋn perioada 24-27 februarie, ȋn agenţiile proprii şi pe platformele noastre. Suntem ȋncrezători şi bucuroşi că după doi ani extrem de ȋncercaţi pentru industria de turism, putem acum să vedem luminiţa de la capătul pandemiei şi să ȋndrăznim din nou să ne facem planuri de vacanţă pe termen mai lung.”, declară Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Românii ȋn căutare de chilipiruri pot opta şi în acest an pentru vacanţe ȋn cele mai iubite destinaţii turistice din Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania sau Bulgaria, pentru vara anului 2022, iar ȋn cadrul acestor târguri de turism pot găsi totodată numeroase promoţii pentru călătoriile din perioada de primăvară (ȋn principal ȋn destinaţii calde precum Egipt), pentru vacanţelede Paşte, pentru sejururile ȋn România ori pentru vacanţele ȋn locaţii exotice, cele mai râvnite destinaţii la ora actuală.

“Suntem bucuroşti să constatăm la ȋnceputul acestui an 2022, un apetit sporit al clienţilor noştri pentru achiziţia de vacanţe. Este evident că oamenii au nevoie de relaxare şi de evadare din cotidian, de altfel, cu toţii cred că ne dorim să fugim cât mai departe de casă şi să ne bucurăm de frumuseţile lumii. Tocmai din acest motiv am lansat ofertele pentru acest târg de turism sub sloganul „Vara asta nu mai stăm ȋn casă” pentru că realmente credem că a venit momentul să evadăm ȋn mult-iubitele destinaţii de vacanţă ce ne dau energia şi puterea de a merge mai departe.”, mai spune Cristian Pandel.

Cu ocazia târgului de turism online, agenţiile de turism au pregătit oferte speciale pentru achiziţia de vacanţe ȋn regim Early Booking, cu reduceri de până la 60%, ȋn destinaţiile deja celebre ȋn rândul românilor: Grecia, Turcia, Spania, Bulgaria sau România, pentru sezonul estival.

Cele mai bune oferte de vacanțe de pe piață

„Ȋi aşteptăm pe turiştii noştri cu oferte variate ȋn toate destinaţiile pe care le organizăm. Revine celebra noastră vacanţă cu 1 euro (pentru 7 nopţi de cazare ȋn Thassos), dar avem şi numeroase oferte cum sunt: Copiii zboară gratis (gratuitate la biletele de avion pentru copii ȋn destinaţiile Antalya, Creta sau Hurghada), Plăteşti 1, merg 2 (ȋn Riviera Olimpului), Tarif unic tot sezonul (ȋn Zakynthos, selectie de hoteluri), 50% reducere la transport cu autocarul (Riviera Olimpului, Halkidiki, Thassos, Corfu, Lefkada), vacanţa cu 39 euro (sejur 7 nopţi ȋn Thassos, Lefkada) sau voucher cadou 50 euro pentru orice circuit cultural achiziţionat pe perioada târgului şi multe alte extra-reduceri pentru toate programele pe care le touroperează Christian Tour.

Mai mult decât atât venim la această ediţie a târgului cu noi bonusuri surpriză şi oferim vouchere cadou pentru excursiile opţionale de la destinaţie sau la servicii pe cursele noastre charter şi chiar reduceri suplimentare pentru toţi cei care pleacă ȋn vacanţă de ziua lor ȋn luna iulie.”, adaugă Pandel.

Pe lângă reducerile substanţiale care ajung şi până la 60% din valoarea unui pachet turistic, agenţiile au pregătit şi o serie de activări surpriză pentru turiştii care aleg să-şi achiziţioneze vacanţele pe perioada târgului de turism. De pildă, cel mai mare touroperator din România, Christian Tour, care sărbătoreşte 25 ani de prezenţă pe piaţa din România ȋn 2022, a pregătit o tombolă surpriză pentru toţi clienţii săi, ȋn care pot câştiga o vacanţă de vis ȋn Zanzibar, o vacanţă ȋn Tunisia şi chiar 25 vouchere cadou a câte 100 euro pentru vacanţe proprii.

Despre Christian Tour

Christian Tour este cel mai mare turoperator român de pe piața autohtonă. Înființată în 1997, compania este deținută de Cristian Pandel și este prezentă atât în țară, prin agenţii proprii și francize, cât și în străinătate, în Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și SUA prin grupul de firme al cărei fondator este – Memento Group.