Vodafone oferă gratuit o tabletă Huawei celor care răspund corect la o singură întrebare

22 mai 2021
Vodafone oferă gratuit o tabletă Huawei celor care răspund corect la o singură întrebare

Vești bune de la Vodafone România. Reprezentanții companiei au decis să lanseze un concurs inedit, dedicat în special celor care iubesc filmele. Oricine poate câștiga o tabletă Huawei, de ultimă generație. Condițiile sunt printre cele mai simple. Trebuie doar să răspundeți la o întrebare despre un film.

Vodafone a decis să lanseze acest concurs ca urmare a succesului pe care l-au avut inițiativele precedente similare. Trebuie menționat și faptul că Vodafone a finalizat anul trecut achiziția UPC în România.

Clienții Vodafone pot câștiga o tabletă Huawei MediaPad T5

Astfel campaniile de promovare a abonamentelor de televiziune pe care le oferă pentru sunt nelipsite.

Așadar clienții Vodafone au posibilitatea să câștige o tabletă Huawei MediaPad T5  dacă răspund corect la o întrebare legată de mult mediatizatul film, The Ravenant. Acesta a fost extrem de popular în urmă cu mai mulți ani, dar continuă să fie accesibil pe platformele de streaming video.

Întrebarea la care trebuie să răspundă clienții Vodafone

Întrebarea Vodafone  pentru clienții din toată România este: Câte oscar-uri a câștigat filmul The Ravenant după ce a fost lansat. Răspunsul trebuie postat pe pagina de Facebook a Vodafone, mai exact la această postare.

„Incă o provocare pentru cinefili. Concursul Vodafone x FilmBox Extra HD răsplătește pasionații de film. Acum poți să ne arați rezultatele antrenamentului tău din fața marilor sau micilor ecrane. Răspunde corect la întrebare și poți câstiga o tabletă Huawei Mediapad T5.
Regulamentul concursului poate fi accesat pe linkul din primul comentariu ⬇️
#Cinefil #VodafoneTV #FilmBox”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Vodafone, pe 20 mai.