Astăzi, 20 octombrie 2021 este Lună Plină în Berbec, fenomen astrologic foarte important! Nicoleta Svârlefus explică în detaliu cum sunt afectate zodiile

20 oct. 2021
Astăzi, 20 octombrie 2021 este Lună Plină în Berbec, fenomen astrologic foarte important! Nicoleta Svârlefus explică în detaliu cum sunt afectate zodiile

Luna plină în Berbec are loc astăzi, 20 octombrie 2021, la ora 17:58 și este un fenomen astrologic extrem de important. Acum două zile a ieșit și Mercur din Retrograd, ceea ce aduce un plus perioadei în care ne aflăm. A fost multă confuzie și multe cupluri s-au despărțit de la certuri mărunte.

Luna plină în Berbec vine cu nevoia de aventură, dragoste și împlinir, dar ca orice lună plină vine și cu reversul. Influența ei pozitivă va accentua iubirea și sentimentul de împlinire, dat din păcate în cuplurile cu conflicte existente deja pot apărea mari probleme care vor duce la despărțire definitivă.

Luna plină în Berbec poate accelera împlinirea unor dorințe sau a unor proiecte majore, poate aduce beneficii materiale, pasiuni noi, iubire și mai ales satisfacții mari în diverse sectoare ale vieții. Este una dintre cele mai generoase faze de Lună plină de peste an.

Astrologul Nicoleta Svârlefus a explicat și ea ce reprezintă această Lună Plină în Berbec, care are loc chiar astăzi, 20 octombrie. Este un moment important, de care trebuie să profităm. Însă nu trebuie uitat că este vremea acțiunii și că se pot întâmpla și lucruri brutale.

Ce impact are Luna Plină în Berbec asupra zodiilor

„Această Lună plină, numită și Luna Vânătorului, a doua după Echinoctiu, este cunoscută ca având o energie puternică, productivă, care mișcă lucrurile înainte. Marchează un moment de procurare a “proviziilor” (vânătoare, în sens simbolic), ca pregătire pentru iarna care vine.

După o perioada în care am simțit că stagnăm în multe feluri, după multe revizuiri, recapitulări, blocaje pe care le-am simțit pe mai multe paliere, în sfârșit Luna plină în Berbec este un fanion ridicat, o stare de alerta interioara, un semnal de start

După multe tensiuni acumulate (multe dintre ele reprimate sau incorect gestionate) până acum, vine Luna în Berbec și aruncă în aer totul. Paharul e plin. Nu mai există răbdare, s-a consumat. Nu mai avem timp și nici chef să așteptăm să fim salvați. Ne-am săturat de gândit, răsucit informații, rostogolit cuvinte.

Acum e vremea acțiunii. Fiecare pentru el. Berbecul ne invită să luăm atitudine și să facem ce e bine pentru noi. Să ne ridicăm și să mergem. Să nu mai așteptăm. Să ne asumăm calea, soluțiile, actele. Chiar dacă deranjăm sau supărăm. Să nu ne mai cerem scuze că existăm. Și nici că avem o anumită poziție sau un anumit punct de vedere.

Se clatină temeliile neautentice, iar unde s-au adunat prea multe compromisuri și fustrari, e nevoie de o schimbare radicală. E nevoie de sinceritate, pentru a putea merge mai departe”, a explicat Nicoleta Svârlefus pe AstroCafe.ro.