Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment sumbru pentru următoarele zile. Mercur retrograd revine: ce efecte negative are pentru fiecare zodie

24 sept. 2021
Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment sumbru pentru următoarele zile. Mercur retrograd revine: ce efecte negative are pentru fiecare zodie

Pe 22 septembrie a avut loc echinocțiul de toamnă și totodată a fost și lună plină. Mai mult decât atât, fenoment a fost marcat și de Mercur Retrograd care-și va face simțită prezența timp de trei săptămâni, până pe data de 19 octombrie 2021. Astrologul Cristina Demetrescu avertizează cu privire la impactul negativ pe care-l va resimți fiecare zodie în parte.

În această perioadă, trebuie să fim deosebit de precauți pentru că orice greșeală comisă acum va fi amplificată. Mai exact, vom avea mult de suferit și reparat apoi, iar asta ne va zdruncina puternic viața. Toate acestea se întâmplă pentru că Luna neagră este foarte aproape de destin.

„A fost o Lună plină în zodia Pești, axa Fecioară – Pești este o axă care patronează din punct de vedere astrologic domeniul medical. Cu această Lună plină putem să ne bucurăm din orice alt motiv spiritual, artistic, creativ.

Dacă privim lucrurile din punct de vedere medical și al acestei evoluții, o Lună plină într-o zodie medicală poate să aducă un vârf, o amplificare”, a explicat Cristina Demetrescu la Antena 3.

Luna Plină vine cu atenționări și pe sănătate. Oamenii vor fi obligați să fie atenți la acest aspect și vot înțelege cam cât de important este să te simți bine și să nu ai probleme.

Explicațiile Cristinei Demetrescu

„De asemenea, este şi un moment în care zodiile duble şi această Lună plină tot pe zodii duble vorbeşte foarte mult despre ignoranţă. Zodiile duble înseamnă că întotdeauna există o alternativă, nu este o situaţie blocantă cum a fost până în momentul acesta când nu existau soluţii şi atunci cred că depinde de noi.

În sensul bun al lucrurilor, această Lună plină poate să ne aducă un efect mai lung şi o atenţie şi conştientizarea asupra domeniului medical, pentru că aceasta este prioritatea la momentul acesta.

Mercur retrograd care va fi între 26 septembrie şi 18 octombrie se produce în zodia Balanţei şi are o mare influenţă.

Fără o încurajare, o atenţionare din partea unor persoane care sunt autorizate să facă anumite lucruri, probabil că lucrurile nu se vor mişca şi dacă e să vorbim în contextul actual, cred că aceasta este prioritatea, ca să nu ajungem într-o situaţie critică.

Luna septembrie vine încă de la începutul lunii cu o conjunctură foarte riscantă. Şi anume, se spune că dacă faci aici o greşeală, la nivel de lună septembrie, Luna neagră fiind foarte aproape de destin, o să tragi foarte mult după.

Şi, atunci, dacă se mai poate face ceva în momentul de faţă, cred că cu puţină implicare şi mobilizare şi schimbare de atitudine şi de strategie sunt convinsă că acel Mercur retrograd nu o să vină cu nişte regrete, că n-am vorbit la timp”, a mai spus Cristina Demetrescu.