AUDIENȚE. Care este în momentul de față cea mai urmărită producție din România, indiferent de ce difuzează posturile rivale! PRO TV lider cu acest serial

17 sept. 2021
AUDIENȚE. Care este în momentul de față cea mai urmărită producție din România, indiferent de ce difuzează posturile rivale! PRO TV lider cu acest serial

Deși în ultima perioadă mai multe vedete au încheiat colaborarea cu PRO TV și au criticat aspru manegementul, postul de televiziune rămâne în continuare lider de audiență. Florin Călinescu, Cove și Oana Cuzino sunt cele trei nume mari, care nu se mai regăsesc în noua grilă.

Antena 1 și Kanal D au venit cu producții puternice, dar nu au reușit să devanseze rivalii de la PRO TV. În momentul de față există o producție care se plasează pe locul 1, indiferent de ceea ce difuzează celelalte televiziune.

Este vorba despre serialul fenomen Las Fierbinți, care atinge cifre record, chiar și la cel de-al 20-lea sezon. Bobonete, Celentano sau Aspririna reușesc să captiveze publicul din România chiar și după atâția ani de difuzare.

Cifrele se duc spre 2 milioane de telespectatori la nivel național. Doar Românii au talent și Survivor România au mai reușit să atingă valori atât de ridicate.

Antena 1 speră să câștige bătălia cu PRO TV prin Asia Express

Trebuie precizat că PRO TV este lider de audiență cu mai toate emisiunile pe care le difuzează. În special pe publicul comercial, adică acela care contează pentru agențiile de publicitate.

Antena 1 va reveni pe 18 septembrie cu sezonul 4 al Asia Express – Drumul Împăraților și speră să bată noi recorduri de audiență. Show-ul va fi prezentat de Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol. Echipele participante sunt bine alese, astfel că se așteaptă să fie multe controverse și mult spectacol.

PRO TV va difuza SuperStar România sâmbătă, când va fi primul episod din Asia Express, dar cifrele de săptămâna trecută nu au fost chiar atât de ridicate. Pe alocuri au fost sub Splash! Vedete la apă, de pe Antena 1, care s-a încheiat. Așadar bătălia va fi cruntă.

Kanal D vine cu o emisiune socială prezentată de Andreea Mantea și cu gala Bravo, ai stil! Celebrities, dar nu prea a contat în lupta pentru supremație, cel puțin nu sâmbătă seara.