Ce adidași poartă cel mai des celebritățile?

14 aug. 2023
Ce adidași poartă cel mai des celebritățile?
Elegant woman looking at camera

New Balance, Vans, Adidas… sunt mărci preferate și de către vedetele noastre adorate. Vrei să știi ce adidași poartă cel mai des celebritățile și câteva idei de ținute pentru a fi la fel de stilată ca și ele? Citește articolul în cele ce urmează.

Katie Holmes adoră adidașii New Balance 327 pe care îi poartă alături de blugii mom

Este cel mai trendy model de la celebra marcă New Balance din ultima vreme. Este vorba despre https://answear.ro/h/new-balance-327, cu litera lor N foarte ușor de recunoscut de pe părțile laterale care sunt pantofi de un gen cu totul nou. Katie Holmes adoră această pereche de adidași pe care o poartă cu o pereche de blugi drepți.

Hailey Bieber preferă modelele de New Balance 550 în total look sporty

Modelele de adidași New Balance sunt și ei foarte populari și sunt printre cele mai celebre modele ale mărcii. Sunt adidași cu un stil mai vintage care sunt favoriții fashionistelor din lumea întreagă care au un look mai simplu. Hailey Bieber îi poartă alături de o pereche de pantaloni tip jogger bej și de șosete albe.

Harry Styles, Prințul Harry și Mick Jagger preferă adidașii Gazelle

Cândva la picioarele lui Noel Gallagher, Mick Jagger și Run-DMC, modelele de sneakerși adidas Gazelle la modă se află acum la picioarele lui Harry Styles și ale Prințului Harry, făcându-și un loc în lumea celebrităților. Am merge chiar atât de departe încât am spune că, între muzicieni, atleți și celebrități precum Kate Moss, Helena Christensen și Fred Durst, Gazelle a trecut de la a fi doar un pilon al culturii adidașilor la a deveni un pilon al culturii pop în sine. Este de asemenea un model care poate să fie văzut în picioarele tuturor fashionistelor și care nu este gata să părăsească lumea modei.

Iar aceste modele de adidași merg de minune atât la un look mai feminin și mai comfy compus dintr- o fustă plisată și un top XXL, cât și la un look mai casual șic compus dintr-o pereche de pantaloni de costum cu o lungime 7/8 și un top mai fin.

Bella Hadid, Kylie Jenner… sunt dependente de Vans Old Skool

Atunci când fetele la modă decid să poarte un clasic atemporal și total accesibil, contul nostru bancar se bucură și el împreună cu noi. Verificați Vans Old Skool pe answear.ro. Sunt și în vizorul tău de modă? Creați în 1977 de Paul Van Doren, acești primi pantofi cu emblematica bandă laterală au devenit rapid cei mai cool ai momentului. Patruzeci de ani mai târziu, nu au îmbătrânit nici măcar o zi. Iar în acest sezon, mai mult ca niciodată, acești adidași revin în actualitate.

Aceste modele de adidași vintage se pot purta cu un short de ciclsit la fel ca și Bella Hadid sau  alături de o rochie mai sexy precum Kylie Jenner sau Kourtney Kardashian. Modelele de adiași Vans old Skools pot fi purtate cu aproape orice. Acestea aduc o doză de streetwear și ridică un look clasic la unul super cool.

Atunci când unele vedete preferate de mii și mii de oameni din lumea întreagă preferă un anumit tip de adidași, e și logic sau evident că interesul pentru aceștia va crește mai repede, sau chiar imediat. În picioarele unor vedete precum Kylie Jenner, Bella Hadid sau Harry Styles, devin imediat mai atrăgători.