Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru fiecare zodie în parte pentru a atrage banii și norocul. Astrologul Maria Sârbu a dat toate detaliile (EXCLUSIV)

08 nov. 2021
Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru fiecare zodie în parte pentru a atrage banii și norocul. Astrologul Maria Sârbu a dat toate detaliile (EXCLUSIV)

Renumitul astrolog Maria Sârbu a explicat pentru cititorii ShowBlitz.ro cât de importantă este culoarea pe care o alegeți pentru portofelul vostru și de ce este bine să optați pentru anumite nuanțe. Astfel veți putea atrage mult mai ușor banii și norocul și veți fi cumpătați atunci când vine vorba de cheltuieli.

Maria Sârbu explică în detaliu ce culori trebuie să atragă fiecare zodie pentru portofel

Fiecare zodie are lecția și relația ei cu banii și cu energia lor. Prosperitatea, abundența, succesul au și ele dăruire mai mare pentru unii nativi și mai mică pentru alții. Vestea bună este că ne putem ajuta de mici artificii pentru a îmbunătăți situația noastră financiară!

Este important să îți cumperi din când în când portofel nou și în special în perioadele cele mai benefice pentru tine să faci mici pași și să plantezi semințe noi pentru a-ți crește averea.

Portofelul, mantra financiară, culorile norocoase pot să te ajute să câștigi mai mult, mai coerent și să nu mai pierzi ”banii printre degete”!

Fiecare zodie are mantra ei financiară si mantra ei de succes! Fiecare Ascendent, de asemenea oferă ajutorul lui pentru a reuși!

Zodiile au nevoie de culori diferite, cele de apă trebuie să folosească tot felul de culori tari, electrice, cele de pământ au nevoie de culori aprinse, zodiile de foc au nevoie de culori reci și zodiile de aer au nevoie de culori speciale. Toate acestea doar pentru a menține un echilibru între personalitate și dorința de a avea, de a cheltui sau de a agonisi.

Berbecul va avea mai mulți bani dacă își va cumpăra un portofel pușculiță de culoare verde praz sau în funcție de profesie cu figuri geometrice sau pătrățele!

Taurul va câștiga mai bine dacă își va cumpăra un portofel inspirat de natură: albastru cer, verde combinat cu albastru sau culorile Terrei sau de ce nu, albastru royal!

Gemenii vor fi mai mulțumiți de banii pe care îi câștigă dacă vor îndrăzni un portofel argintiu sau orice nuanță care îi inspiră la visare și idealuri.

Racul va avea mai mulți bani dacă își va cumpăra un portofel inspirat de natură și de elementele ei, culori vii, culori electrice: portocaliu, roz, roșu, auriu; culori care să îi dea viață și pofte!

Leul va câștiga și mai mult dacă va avea un portofel care să îi ofere ideea de stabilitate și coerență, culori pământene și pline de esență și căldură: maro, auriu, bej sau culori care îi inspiră un mod burghez, nobil de viață: albastru roial, verde royal!

Fecioara va avea o creștere a averii dacă va purta un portofel care îi inspiră fluiditate: culori de apă sau culori electrice: indigo, verde, verde electric și cât se poate de sofisticat, de rafinat, de fin!

Balanța va avea mai multe venituri dacă se va obișnui să poarte un portofel cât mai simplu, eventual negru sau o nuanță închisă și fără brizbrizuri!

Scorpionul va câștiga și mai bine atunci când va avea pușculița lui de culoare electrică sau aprinsă: lavandă, lila, violet, roz, fuchsia sau roșu cât mai aprins!

Săgetătorul va fi satisfăcut de starea financiară când va avea portofelul sau pușculița potrivită, anume o culoare cât de simplă și cel mai indicat o nuanță rece: negru, gri, cărămiziu.

Capricornul va fi și el mai bogat dacă se inspiră la culoare portofelului să arate noblețea sau culori electrice: turcoaz, verde royal, coniac, albastru royal!

Vărsătorul are nevoie de originalitate și de regulă îl va avantaja un portofel pictat, brodat, cât mai inspirat sau cât mai autentic, unic! Culorile pastelate îi vor aduce mai mulți bani.

Peștii au și ei o culoare motor pentru starea de bine financiar: roșu aprins sau culori cât mai electrice.

Remarcați că zodiile cele mai sofisticate au nevoie de simplitate, zodiile de foc de culori magnetice, zodiile de apă de culori electrice, pentru a îmbunătăți în viața lor alchimia, natura, firescul, misticul și completarea!

Desigur, momentul investiției în cumpărarea portofelului are mare importanță pentru proiectele tale și este cel mai indicat să mergi la cupărături câteva zile înainte de Luna plină!