Ce culoare trebuie să poarte fiecare zodie pentru a atrage norocul, banii și iubirea. Mihai Voropchievici a dat toate detaliile

02 nov. 2021
Ce culoare trebuie să poarte fiecare zodie pentru a atrage norocul, banii și iubirea. Mihai Voropchievici a dat toate detaliile
Mihai Voropchievci

Dacă ai fost agitat în ultima vreme sau poate ai avut parte de ghinion trebuie să știi că zodiile sunt influențate foarte mult de culori. De aceea este important să știm care este culoarea pozitivă pentru fiecare zodie în parte, iar numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3 acest secret al culorilor.

Berbec

Nativii Berbeci ar trebui să meargă pe verde în această perioadă, chiar dacă roșul este culoarea preponderentă în această toamnă. Trebuie să se înconjoare de verdeață pentru că această culoare le aduce multă pozitivitate în viață și poate aduce chiar noroc la bani.

Taur

Taurii vor merge pe cărămiziu, o culoare caldă, plăcută, care le va oferi un sentiment de liniște și protecție în această perioadă. Este binevenită având în vedere perioada agitată prin care aceștia trec și reprezintă oaza lor de liniște.

Gemeni

La întâlnirile importante din viața acestora nu trebuie să lipsească culoarea turcoaz, asta în cazul în care vor să aibă parte de succes. Dacă alegeți această culoare, succesul este garantat pe toate planurile până la sfârșitul toamnei.

Rac

Pentru nativii Raci culoarea muștarului, care uneori este și picantă puțin li se potrivește de minune pentru starea lor de spirit din prezent. Această culoare te va echilibra în cazul în care ai fost agitat în ultima vreme.

Leu

Leul își va găsi liniștea alegând culoarea bleumarin chiar dacă nu este tocmai nuanța pe care o alege de obicei. În ciuda preferinței acestei zodii pentru culorile puternice, această toamnă trebuie să aleagă ceva mai potolit pentru că are nevoie de limpezime în gânduri și simțiri.

Fecioară

Culoarea alb va fi tocmai potrivită pentru Fecioare în această toamnă. Aceasta va aduce mult calm și liniște în gândire, iar în plus reprezintă culoarea sincerității. Este indicat să purtați o îmbrăcăminte albă sau chiar un colier sau brățară.

Balanță

Galbenul este culoarea preponderentă a anotimpului de toamnă și e tocmai potrivită pentru Balanță. Vrei să atragi atenția în această perioadă și ai nevoie de o culoare puternică și energizantă. Galbenul va fi de mare ajutor și pentru doamnele singure născute sub această zodie.

Scorpion

Scorpionii în căutarea unui loc de muncă ar trebui să meargă pe portocaliu. O cămașă de exemplu în această culoare le va purta noroc în această perioadă, iar femeilor le sunt recomandate rochii în această nuanță.

Săgetător

Săgetătorul va purta roz în această perioadă. Dacă va face acest lucru, toată lumea va fi la picioarele voastre. Nu ratați această șansă!

Capricorn

Negrul va fi culoarea Capricornilor. Chiar dacă nu este pe placul tuturor va trebui să te obișnuiești cu ea dacă vrei să te impui și să îți iasă totul bine. Culoarea invocă demnitate, eleganță și rafinament.

Vărsător

Cei din zodia Vărsător vor alege bejul și le va sta foarte bine cu această culoare. Alegerea vă va da o constanță în viață și în același timp va aduce echilibru.

Pești

Peștii sunt foarte pasionali în acest anotimp și culoarea roșu aprins este perfectă pentru ei. Va aprinde pasiunea lor în această perioadă și în același timp le va aduce noroc în dragoste și chiar ceva bani în plus.