Cea mai cuceritoare zodie. Este mereu dornică de aventură și adrenalină. Astrologul Mara Sârbu vine cu previziuni complexe pentru toți nativii din horoscop

12 nov. 2021
Cea mai cuceritoare zodie. Este mereu dornică de aventură și adrenalină. Astrologul Mara Sârbu vine cu previziuni complexe pentru toți nativii din horoscop

Horoscop. Renumitul astrolog Maria Sârbu a făcut o nouă trecere în revistă a caracteristicilor zodiilor. Fiecare nativ are particularitățile sale, însă pentru ca relațiile fie că sunt de ordin sentimental sau profesional, să fie în armonie este bine să știm despre fiecare câte ceva.

Maria Sârbu prezintă în exclusivitate pentru cititorii ShowBlitz.ro care este cea mai cuceritoare zodie, mereu dornică de aventură, dar și cea mai echilibrată. Cine sunt conservatorii zodiacului și cine vede totul în alb sau negru sau chiar și roșu și negru. În mod cert particularitățile fiecărei zodii determină personalitatea celor născuți sub aceste semne.

Leul iubește să fie peste medie și să dea tot ce poate mai bun. El vrea notorietate sau vrea să fie mândru de sine și nu va da înapoi decât pe perioade de compromis poate, fiind și asta o provocare de sine!

Fecioara are tendința de a se conserva în idei cel mai bine și pot fi persoanele cele mai limpezi și cu o claritate aparte; de aici și stabilitatea în acțiunile și în alegerile ei!

Capricornul știe foarte bine ce vrea de la viața și se provoacă singur la încercări și la multe praguri de reușită, el nu va da înapoi nici în a repara ceva, nici în a construi ceva!

Cea mai cuceritoare zodie

Taurul știe să se bucure de viață și vrea mereu să aibă motive de laudă sau de bucurie. El greu iese din această căutare și va fi mereu demonstrativ față de sine!

Săgetătorul este mereu în cucerire, el vrea mai mult mereu și nu va ieși din această convingere niciodată. Chiar și atunci când alege să o ia de la zero vrea să ajungă iar acolo unde era odată și alături de Berbec ei sunt cei mai dornici de adrenalină și ”aventură” în sensul ei pozitiv!

Balanța ține mereu echilibrul, mediază, caută să împace, să facă pace și adesea vine în întâmpinarea celorlalți fără probleme, fiind însăși natura ei. Ea singura nu poate funcționa și va căuta mereu ”jumătatea” care să facă echipa completă!

Sunt și zodii pentru care viața este în alb și negru și sunt foarte determinați în aceste convingeri (nu neapărat bune): Rac, Capricorn, Scorpion, Berbec.

Racul vede totul în pozitiv și negativ și nu știe să schimbe răul în bine decât în a doua parte a vieții!

Capricornul nu iubește slăbiciunea și nici victimele și devin adesea cruzi cu ei și cu ceilalți când se văd în postura victimei.

Scorpionul are și el viziunea în alb și negru, pasiune sau lipsa ei, viața sau lipsa ei, de aceea el este devotat însăși vieții din el.

Berbecul vede totul în roșu și negru să zicem așa, și apreciază lupta, provocarea, el nu caută slăbiciunea nici el, preferă să sufere în sinea lui mult timp decât să fie respins sau neacceptat.