Cea mai instabilă zodie în dragoste și cea mai influențabilă. Ce riști dacă iubești acești nativi? Astrologul Maria Sârbu arată tabloul complet

11 nov. 2021
Cea mai instabilă zodie în dragoste și cea mai influențabilă. Ce riști dacă iubești acești nativi? Astrologul Maria Sârbu arată tabloul complet

Fiecare zodie are nevoile și darurile ei. Putem spune astfel că unele se remarcă prin stabilitate și coerență, iar altele prin instabilitate, lipsă de răbdare, frică de plictiseală și așa mai departe, spune astrologul Maria Sârbu, care face previziuni complete pentru toți nativii.

Aceasta spune, în exclusivitatea pentru ShowBlitz.ro, cine sunt cele mai instabile zodii, cât de greu este în dragoste cu unele dintre ele și ce riscuri îți asumi dacă intri într-o relație cu altele.

Bineînțeles că cele mai instabile sunt de departe cele două zodii credule: Gemenii și Peștii. Influențabili mai sunt și Berbecii, spune Maria Sârbu.

Gemenii pentru că sunt doi: unul bun și unul negativ și oscilarea dintre ei vor da și în exterior aceleași schimbări. Dar dacă iubești o persoană Gemeni trebuie să știi că riști să urăști partea ei negativă și să-ți pară că ești contradictoriu tu!

Peștii pentru că sunt alunecoși și mistici și uneori pot confunda dorința lor puternică și o pot interpreta ca semne divine!

Cele mai instabile zodii în dragoste

În dragoste cei mai instabili sunt Săgetătorii și Vărsătorii. Ei vor cât mai mult și cât mai sacru sau original, de aceea nu se vor mulțumi cu lucruri obișnuite sau cu relații care nu îi inspiră!

Iar cei mai singuratici, au și ei tendința lor de a fugi sau de a se retrage într-o lungă perioadă de introspecție: Vărsătorii, Berbecii și Fecioarele.

Cei mai dependenți în dragoste sunt: Taurii, Scorpionii, Racul, Balanța, Peștii și Leul. Ei depind de persoana iubită, fie pentru că nu iubesc singurătatea, fie pentru că vor să flirteze adesea, fie pentru că au multe vise în doi.

Zodiile care proiectează cele mai multe lucruri asupra persoanei iubite?! Aici nu mai vorbim despre zodie ci despre cât de mare este egoul fiecăruia! Cu cât nu vrei să greșești sau cu cât nu știi să stăpânești sentimentul vinovăției sau auto vinovăției, cu atât vei proiecta asupra celui de lângă tine.

Ca personalitate cei mai stabili sunt Leul, Fecioara, Capricornul, Taurul, Săgetătorul și Balanța, ei având cele mai mari frici de instabilitate, de banalitate, la fel și Vărsătorul. Și din nevoie de originalitate, frumos, artă sau rafinament pot părea adesea suciți.