Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în parte! Atunci se pot împlini toate dorințele. Mihai Voropchievici a dat toate detaliile

05 nov. 2021
Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în parte! Atunci se pot împlini toate dorințele. Mihai Voropchievici a dat toate detaliile
Sursa foto: Captură YouTube.

Folosim zilnic denumirile zilelor săptămânii însă nu știm că încă din antichitate la baza fiecărei zi din săptămână se află o planetă. Astfel, ziua de Luni este guvernată de Lună, Marți de planeta Marte, Miercuri de Mercur, Joi de Jupiter, Vineri de către Venus, Sâmbătă de planeta Saturn, iar Duminică de către Soare.

Printre primii care au numit zilele săptămânii după planetele sistemului nostru solar au fost babilonienii. În acest fel ei omagiau puterea zeului patron al acelei planete, care în schimb își recompensa supușii. Fiecare planetă are atribute unice, iar stările noastre emoționale, fie ele stări pozitive sau negative sunt puternic influențate de către acestea.

Pentru a știi cât mai multe despre legătura dintre zodii și fiecare zi a săptămânii, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit la Antena 3 care sunt cele mai norocoase zilele pentru fiecare zodie în parte.

Luni – Rac

Patronată de Lună, ziua de luni este una în general norocoasă pentru cei născuți în zodia Rac. La început de săptămână, acestora le este recomandat să-și asculte intuiția nativă. De asemenea, este perfect pentru ei să pornească la drum, să viseze și să creeze dacă vor să se afirme în viață.

Marți – Berbec și Scorpion

Aflată sub influența planetei Marte, ziua de marți este una benefică pentru Berbeci. Încrezători și puternici de fel, nativii acestei zodii vor avea parte de o putere sporită în această zi a săptămânii. De asemenea, Scorpionii vor simți marți că și-au găsit scopul, mai ales dacă este vorba despre îndeplinirea dorințelor celor dragi.

Miercuri – Gemeni, Fecioară și Vărsător

Mercur este planeta care-i influențează pe nativii Gemeni, Fecioară și Vărsător în ziua de miercuri. În cazul Gemenilor, aceștia vor fi mai spontani și se vor simți în apele lor în ceea ce privește comunicarea. De asemenea, Vărsătorii, buni comunicatori la rândul lor, vor putea obține beneficii în această zi dacă sunt atenți la modul în care se exprimă. Pe de altă parte, cei din zodia Fecioară vor avea parte de un echilibru interior miercuri și vor avea încredere în puterea lor în această zi.

Joi- Săgetător și Pești

Jupiter îi influențează în special pe nativii din zodia Săgetător. Această zi de joi este tocmai bună pentru ei să se culturalizeze și să citească. Pentru pești, Jupiter le va da în această zi abundență, stabilitate și echilibru interior. De asemenea, cei născuți joi sunt considerați a fi persoane deosebit de norocoase.

Vineri – Taur și Balanță

Venus, planeta cu beneficii în sfera romantică va fi benefică pentru cele două zodii. În plus nici cu banii nu vor sta rău nativii Taur și Balanță în această zi. Pot încerca domenii care implică sensibilitate și empatie, iar dacă au întâlniri importante, vineri este ziua pe care cele două zodii trebuie să o aleagă pentru acestea.

Sâmbăta – Capricorn

Prima zi de weekend, Sâmbătă, este guvernată de planeta Saturn, ceea ce înseamnă pentru nativii din Capricorn că este momentul perfect pentru a începe sau încheia proiecte. O atenție sporită trebuie să acorde acelor proiecte care se referă la casă și familie.

Duminică – Leu

Leul va fi influențat Duminică de Soare, care-i va umple sufletul și-i va aduce acestuia o binevenită zi de odihnă. Nativii Leu vor avea parte de bucurie în această zi și vor simți că trăiesc pentru ceea ce contează, fie că e vorba de planificarea unor vizite sau programarea micilor plăceri ale vieții.