Cea mai ranchiunoasă și răzbunătoare zodie. Poate aștepta ani întregi până să te înțele ce venin. Astrologul Maria Sârbu vine cu detalii complete

09 nov. 2021
Cea mai ranchiunoasă și răzbunătoare zodie. Poate aștepta ani întregi până să te înțele ce venin. Astrologul Maria Sârbu vine cu detalii complete

Astrologul Maria Sârbu explică pentru cititorii ShowBlizt.ro care sunt zodiile cele mai ranchiunoase, dar și cele mai răzbunătoare. Este bine să nu-i superi pe unii dintre nativi pentru că în mod cert vei avea de suferit, mai devreme sau mai târziu. Nu uită, iar veninul lor te va atinge atunci cânt te vei aștepta mai puțin.

Cea mai ranchiunoasă și răzbunătoare zodie. Maria Sârbu vine cu toate detaliile

Tu știi că ranchiuna este unul dintre cei mai mari dușmani ai relațiilor?! Și adesea resentimentele nu ne lasă să depășim etape sau să învățăm lecții.

În top 3 zodii dușmănoase avem clasica Fecioară pe locul 3, deși ea nu este și răzbunătoare pe cât ține ranchiună.

Mai sus pe podium, locul 2 este ocupat de zodia Taurului care ține ranchiună și se și răzbună atunci când are nervi pe tine, deși răzbunarea este mai subtilă uneori și nu știi de unde ți-a venit ghinionul.

Iar pe primul loc bineînțeles Scorpionul, care poate aștepta răzbunarea cu anii, mulți ani chiar până să știe că ”te-a înțepat” cu veninul specific și dur.

Reacții la frustrare pot avea și Capricornul, Racul și Berbecul, dar fără ranchiună ci doar de eliberare.

Iar pe ultimele locuri, cei mai puțin ranchiunoși sunt Peștii, Balanțele și Gemenii. Ei iartă ușor și trec repede peste! Și adesea ei nu iubesc certurile, iar nervii sunt repede transformați prin cuvinte sau prin tristețe.

Mai multe previziuni puteți citi și pe pagina ei de Facebook.