Ceaiul care detoxifică tot organismul în 14 zile. Lidia Fecioru a explicat cum se prepară și cum se bea

19 mai 2022
Ceaiul care detoxifică tot organismul în 14 zile. Lidia Fecioru a explicat cum se prepară și cum se bea

Ceaiul este un bun înlocuitor al apei, în cazul în care ne-am săturat de ea, dar și al sucurilor, acesta fiind mult mai benefic organismului. Însă, există și un ceai care ne ajută să scăpam de toxinele din organism.

Pe acest subiect a vorbit și Lidia Fecioru, cea care a prezentat acest ceai în cadrul rubricii ”Leacul zilei” din emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Bioenergoterapeutul a spus că acest ceai conține frunze de coriandru și de pătrunjel, acesta ajutându-ne la detoxifierea organismului în doar 14 zile.

„Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm.

Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici.

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult”, spune Lidia Fecioru.

Ceaiul se poate bea peste patru luni

Așa cum era de așteptat, consumul acestui ceai trebuie făcut cu mare grijă, motiv pentru care este important să facem pauze mari între curele de slăbire.

De asemenea, Lidia Fecioru mai spune că nu există o cantitate anume pe care trebuie să o consumăm.

Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult.

”Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru