Ceaiul minune inventat de Lidia Fecioru, care te scapă de retenția de apă, te ajută să slăbești rapid și îți reglează și tensiunea. Se prepară simplu acasă

11 nov. 2021
Ceaiul minune inventat de Lidia Fecioru, care te scapă de retenția de apă, te ajută să slăbești rapid și îți reglează și tensiunea. Se prepară simplu acasă

Retenția de apă este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane în special femeile. Tocmai dn acest motiv, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu o rețetă de ceai care ne poate ajuta să scăpăm foarte rapid de această senzație neplăcută. 

Lidia Fecioru prezintă ceaiul care este indicat în cazul persoanelor care suferă de tensiune arterială și retenție de apă în organism, dar și pentru cei care își doresc să înceapă o cură de slăbit, într-un mod cât mai natural.

Ceaiul trebuie consumat într-o cură de patru luni de zile, iar rezultatele vor fi într-adevăr cele așteptate, spune bionergoterapeutul.

„Se bea cam două zile această cantitate. Cură de tratament este pentru 4 luni. Este pentru cei care au reținere de lichide și tensiune arterială.” a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Pentru a prepara ceaiul minune, Lidia Fecioru spune că vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 5 linguri de ace de pin mărunțite
  • 2 linguri de măceșe mărunțite
  • 2 linguri de coajă de ceapă mărunțită

Peste întreaga compoziție se toarnă un litru de apă și se fierbe timp de zece minute, acoperit cu capacul la foc foarte mic, iar în cazul în care apa scade în timpul procesului de fierbere, se mai adaugă diferența, spune bionergoterapeutul.

Ce conține ceaiul minune al Lidiei Fecioru

Coaja de ceapă este esențială, ea fiind un bun antioxidant natural. Are rolul de a normaliza tensiunea arterială și de asemenea protejează și sistemul imunitar.

Măceșele la rândul lor sunt și ele importante. Conțin de 50 de ori mai multă vitamina C decât lămâia sau grepfruit-ul și sunt esențiale în curele de imunizare și nu numai.

De asemenea, consumate sub formă de ceai, măceșele ajută în procesele metabolice fundamentale precum reacția de oxido-reducere și respirația celulară. Ele au și proprietăți diuretice, antidiareice, sprijind digestia.

Acele de pin sunt și ele bogate în vitamine și minerale. Sunt esențiale pentru un sistem imunitar puternic și de asemenea, ele au un puternic efect preventiv și terapeutic în ateroscleroză, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, alimentarea deficitară a sângelui către creier.