Cei care au această grupă de sânge sunt cei mai egoiști oameni de pe pământ! Ce secrete întunecate ascund. Detalii și despre restul

21 ian. 2022
Cei care au această grupă de sânge sunt cei mai egoiști oameni de pe pământ! Ce secrete întunecate ascund. Detalii și despre restul
Sursa foto: Pixabay

Grupa de sânge a unei persoane ne poate spune mai multe decât am fi crezut. Conform cercetătorilor japonezi, grupa de sânge influențează temperamentul, dar și ne predispune în fața anumitor boli.

Pentru a știi ce fel de persoană avem lângă noi, nu trebuie decât să aflăm ce grupă de sânge are. Unii ascund mai multe secrete decât lasă să se vadă, în ciuda acțiunilor pe care le fac.

Cei care au grupa 0 sunt cei mai stresați, tocmai din acest motiv atrag și țânțarii, dar și alte insecte. Mai mult de atât, ei nu prea rezistă la presiune din cauza ”hormonului de stres”, care rămâne în corpurile lor mai mult decât în cazul altor persoane. Pe de altă parte, în ciuda stresului pe care îl acumulează, cei cu grupa de sânge 0 sunt comunicativi și deschiși în fața altor persoane.

Persoanele care au grupa de sânge A în schimb sun cei mai cumpătați și inteligenți, însă au și o parte ascunsă. Cercetătorii spun că aceștia pot dezvolta comportamente obsesiv-compulsive, iar asta ar putea fi un lucru rău pentru anumite persoane din jurul lor.

Cea mai egostă grupă de sânge

Cei mai egoiști sunt cei care au grupa de sânge B. Sunt imprevizbili, iar mișcările lor sunt dificil de anticipat. Deși sunt creativi, pasionali și puternici, egoismul lor pare să le acopere restul calităților.

Cei care au grupa AB în schimb se pot confrunta cu dificultăți de memorare. Învață destul de lent și pot reține eronat anumite informații. Pe de altă parte, în viața de zi cu zi sunt unele dintre persoanele care prezintă multă compasiune și care se pot adapta în fața orcărei situații.

Cu alte cuvinte, persoanele care au această grupă de sânge reușesc să depășească orice obstacol datorită calităților pe care le au, dar și pentru modul în care pot gestiona lucrurile, la prima vedere.