Cel mai bun remediu natural pentru rinichi. Lidia Fecioru a explicat cât de simplu se pot elimina pietrele și nisipul

14 nov. 2021
Cel mai bun remediu natural pentru rinichi. Lidia Fecioru a explicat cât de simplu se pot elimina pietrele și nisipul
Sursa foto: Facebook

Dacă ai probleme cu pietrele la rinichi există soluții care te pot scăpa de acestea. Pietrele la rinichi, depuneri dure din minerale și săruri care se formează în rinichi, pot provoca simptome neplăcute, dar din fericire se pot trata și cu ajutorul unor remedii naturale și plante medicinale.

Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 un remediu simplu și natural pentru eliminarea pietrelor la rinichi. Pentru acest tratament avem nevoie de pieliță de pipotă de pasăre și semințe de in. Iată mai jos care este modul de preparare și de administrare.

„Într-un pahar, să o amestecăm cu un 200 de grame de pieliță de pipotă de pasăre. De câte ori tăiem o pasăre, când desfacem stomăcelul lor găsim o mulțime de pietre. Se amestecă și patru linguri de semințe de in și se bea așa, 10 zile, câte o linguriță. Dizolvă foarte bine pietrele la rinichi”, a spus Lidia Fecioru.

Un lucru important de reținut este acela că în timpul acestei cure, nu se bea alcool și nici nu se mănâncă piperat.

Un alt tratament pentru rinichi și umflăturile reumatice ale oaselor

De asemenea, un alt leac prezentat de aceasta pentru pentru umflăturile reumatice ale oaselor, dar și pentru pietrele la rinichi. Ingredientele folosite nu sunt complicat de găsit, tratamentul folosind doar flori de păpădie galbenă și un litru de ulei.

„Se iau 500 g de flori de păpădie galbenă, se culeg când este soare afară, nu se spală, se pun într-un borcan și se toarnă un litru de ulei presat la rece. Se țin trei săptămâni, cu un tifon legat pe borcan, la loc umbros, dar cald. Când floarea se face maro, se separă uleiul de flori, și uleiul îl putem folosi pentru uz intern pentru frecție”, a spus Lidia Fecioru.

Modul de administrare este relativ simplu, mai spune aceasta, menționând că tratamentul îl putem urma până când acel litru de ulei se termină.

„Se iau trei linguri de ulei în timpul mesei, de trei ori pe zi, dimineața, la prânz și seara. Remediul este bun și pentru gastrită, colită și colici”, a spus aceasta.

În cazul în care vrem să preparăm la iarnă acest remediu Lidia Fecioru ne sfătuiește să congelăm acele flori de păpădie. Ea menționează, de asemenea, că acest tratament poate fi administrat si copiilor fără nicio problemă.